Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Tefal

Tefal Ingenio Daily Chef 4-os. setti L7629453

109,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ingenio Daily Chef -paistoastiasetti on monikäyttöinen ja säästää säilytystilaa. Settiin kuuluu paistinpannu, kaksi kasaria ja irrotettava kahva. Ingenio Daily Chefin avulla päivittäinen ruoanlaitto onnistuu helposti.

Tefal Ingenio -tuotteiden erikoisuutena on irrotettava kädensija, jonka voi vaihtaa pannusta toiseen yhdellä napsautuksella. Sen ansiosta Ingenio keitto- ja paistoastiat soveltuvat monipuoliseen käyttöön: kypsennä liedellä, siirrä uuniin, tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Irrotettavan kahvan ansiosta Ingenio keitto-, ja paistoastiat ovat pinottavia, joten ne vievät jopa 50 % vähemmän tilaa ja mahtuvat helposti keittiön kaappeihin. Sarja on täydellinen myös matkailuautoon, veneeseen tai kesämökille. Irrotettava kahva nostaa jopa 10 kg:n kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Tefal myöntää Ingenio-kahvalle 10 vuoden takuun.

Kokeile tuotetta kotona 100 päivää. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tuotteen Tefalille ja saat rahasi takaisin. Lue lisää www.tefal.fi

Erittäin kestävä tarttumaton titaanipinnoite kestää jopa 2 kertaa pidempään verrattuna Tefalin vakiopinnoitteeseen. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tartu kiinni kypsennyksen aikana ja pannu on helppo puhdistaa. Tarttumaton pinnoite on 100% turvallinen eikä se sisällä PFOA:ta, lyijyä eikä kadmiumia*. Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun lämpötila on täydellinen kypsennyksen aloittamiseen noin 180 °C. Tefalin Thermo-Fusion™ -pohja puolestaan varmistaa lämmön jakautumisen nopeasti ja täydellisesti pannun koko pinnalle. Tämä takaa ruoan täydellisen paistopinnan, koostumuksen, värin ja maun – joka kerta. Sopii kaikille liesille, myös induktiolle. *Testattu ulkopuolisten riippumattomien laboratorioiden toimesta, jotka valvovat tiukemmin kuin elintarvikevirasto vaatii.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Kokotiedot

29 (Leveys) x 16 (Korkeus) x 29 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

- keitto-/paistoastiasetti irrotettavalla kahvalla
- tilaa säästävä
- sisältää 28 cm paistinpannun, 18 cm ja 22 cm kasarit sekä irrotettavan kahvan
- patentoitu irtokahva
- kahva kestää 10 kg:n kuorman
- kahvalla 10 vuoden takuu
- helppo pinota
- Thermo-Signal-lämpötunnistin
- tarttumaton Titanium -pinnoite
- 100% turvallinen pinnoite, ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä
- valmistettu Ranskassa

Takuu

takuu 2 vuotta/garanti 2 år

Tuotekoodi

3168430335837

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita