Sisältöön
Tefal

Tefal Ingenio Eco Resist keittokasari 16 cm L3972802

49,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Monikäyttöinen ja tilaa säästävä Tefal Ingenio Eco Resist -keittokasari irrotettavalla kädensijalla - verrattoman toimivaa, helppokäyttöistä ja nerokasta! Vie jopa 50 % vähemmän säilytystilaa.
Tefal Ingenio Eco Resist -sarja on ympäristöystävällinen valinta, sillä sen tuotteet on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Tämän ansiosta valmistukseen tarvitaan jopa 95 % vähemmän energiaa kuin uuden alumiinin tuotantoon. Hankinnalla voit tukea ympäristön suojelemista, laadusta tinkimättä!

Tefal Ingenio Eco Resist -tuotesarjan erikoisuutena on täysin turvallinen ja irrotettava kädensija, jonka voi vaihtaa pannusta tai kasarista toiseen yhdellä napsautuksella. Sen ansiosta Tefal Ingenio -keitto- ja -paistoastiat soveltuvat monipuoliseen käyttöön: kypsennä liedellä, siirrä uuniin, tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Irrotettavan kädensijan ansiosta Tefal Ingenio -keitto- ja -paistoastiat voidaan pinota päällekkäin, joten ne vievät jopa 50 % vähemmän tilaa ja mahtuvat helposti keittiön kaappeihin. Sarja on täydellinen myös matkailuautoon, veneeseen tai kesämökille. Patentoitu, turvallinen ja irrotettava kädensija nostaa jopa 10 kg kuorman, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla. Lisäksi Tefal myöntää Ingenio-kädensijalle 10 vuoden takuun. Irrotettava kädensija on erikseen ostettavissa ja löydät sen paistinpannuhyllystä, mikäli et jo omista sitä.

Thermo-Fusion™-induktiopohja takaa entistä nopeamman lämpenemisen ja tasaisemman lämmönjakautumisen. Siksi keitto- ja paistoastiat kuluttavat kuumetessaan myös vähemmän energiaa. Sarjan tuotteet soveltuvat kaikille liesille, myös induktiolle. Älykäs Thermo-Signal™-lämpötunnistin vaihtaa väriä, kun pohja on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan noin 180 °C ja tuote on käyttövalmis. Tämä takaa täydellisen paistopinnan, koostumuksen, värin ja maun. Tefal Ingenio Eco Resist -sarjan keittokasareissa on kestävä ja naarmuuntumaton Titanium-pinnoite. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoka ei tartu kiinni kypsennyksen aikana ja tuote on helppo puhdistaa. Pinnoite on täysin turvallinen, sillä se ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä. Uuninkesto 250 °C ilman kädensijaa. Valmistettu Ranskassa. 2 vuoden takuu. Kahvalla 10 vuoden takuu.

Kokeile tuotetta kotona 100 päivää. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tuotteen Tefalille ja saat rahasi takaisin. Lue lisää www.tefal.fi

Tuotetiedot
Väri

Musta

Koko

16 cm

Kokotiedot

17.4 (Leveys) x 9.3 (Korkeus) x 17.4 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

- keittokasari 16 cm irrotettavalla kahvalla
- tilaa säästävä
- patentoitu irtokahva
- kahva kestää 10 kg:n kuorman
- kahvalla 10 vuoden takuu
- kahva myydään erikseen
- helppo pinota
- Thermo-Signal
- tarttumaton Titanium Pro -pinnoite
- 100% turvallinen pinnoite, ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä
- uuninkesto 260 °C ilman kahvaa
- valmistettu Ranskassa

Takuu

takuu 2 vuotta/garanti 2 år

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Tefal S.A.S France

Tuotekoodi

3168430328341

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita