Sisältöön
BYBI

BYBI Glowcurrant Booster kasvoöljy 15ml

21,90 €
1 460,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Maailman ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote*. Tehokas kasvoöljy, joka auttaa kirkastamaan, ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa. Sisältää runsaasti salisiinia, vitamiineja ja rasvahappoja, jotka auttavat tekemään ihosta kirkkaamman, sileämmän ja heleämmän. Kaikille ihotyypeille, varsinkin niille, joilla on samea iho tai epätasainen ihon sävy tai tekstuuri.

*Uniikkien, ensimmäisenä markkinoilla käytettyjen metodiensa takia. Glowcurrant Boosterin hiilijalanjälki on negatiivinen, koska se on tehty käyttäen vähähiilisiä raaka-aineita ja se sitoo hiiltä koko valmistusprosessinsa ajan. Sen hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

KIRKASTAVA: Valkosalavan kuori, luonnollinen salisiinin lähde, auttaa kirkastamaan ja silottamaan ihoa. Camelinaöljy, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia ja omega-3-rasvahappoja, antaa tehokasta suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan tehden ihosta terveemmän näköisen.
RAVITSEVA: Mustaherukan siemenöljyn sisältämä gammalinoleenihappo rauhoittaa ihoa. Siinä on myös korkea rasvahappopitoisuus, joka auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta sileämmän, kiinteämmän ja joustavamman.
KOSTEUTTAVA: Mustaherukan siemenöljyn on todettu estävän kosteuden haihtumista iholta jopa 20 %, ja camelinaöljy on erinomainen kosteuttaja.

Käyttö: Sekoita 2-3 tippaa seerumiin, kosteusvoiteeseen tai kasvonaamioon. Vaihtoehtoisesti voit lisätä sitä myös suoraan puhtaalle ja kuivalle iholle puhdistuksen jälkeen. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä päivittäin, aamuisin tai iltaisin. Koska tuote sisältää valkoista pajua, suosittelemme testaamaan tuotteen sopivuuden ensin pienelle ihoalueelle etenkin, jos ihosi on herkkä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Salix Alba Bark Extract

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060531311360

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita