Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Remington

Remington hiustenleikkuri Easy Fade Pro

89,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Saavuta haluamasi look kätevästi kotona. Easy Fade Pro- hiustenleikkuri tarjoaa sinulle nopean, jopa kuusi kertaa nopeamman leikkuutehon, kuin tavalliset hiustenleikkurit. Ammattimainen suorituskyky, joka takaa myös täydellisen hiusrajan häivyttämisen. Tehokas moottori on suunniteltu tarjoamaan ammattimainen työnjälki päivittäisessä käytössä kaikille hiuslaaduille. Itseteroittuvat japanilaiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pysyvät aina terävinä varmistaen tarkan leikkausjäljen. Jos olet siis häivyttämässä hiusrajaa tai ohentamassa hiuksia ensimmäistä kertaa, tämä hiustenleikkuukone tekee tyylisi viimeistelystä helpompaa kuin kuvittelit. Valittavana on yhdeksän parturointiin sopivaa, kiinteän pituista kampaosaa saavuttaaksesi haluamasi pituuden. Vasemmalle ja oikealle puolelle tarkoitetut kiinteän pituiset kampaosat auttavat sinua pääsemään helposti käsiksi korvien ympärillä oleviin hiuksiin. Valitse kymmenen erikoissuunnitellun häivytyskamman avulla haluamasi look.
Johdolla tai ilman. Käytä ilman johtoa saadaksesi enemmän liikkumisvapautta koneen käyttöön missä tahansa, tai voit kytkeä sen virtalähteeseen saadaksesi jatkuvan virran – valinta on sinun. Johdotonta ajoaikaa saat jopa uskomattomat 120 minuuttia. Näet aina helposti, milloin Easy Fade Pro- hiustenleikkuri latautuu LED-latausmerkkivalon ansiosta, joka syttyy palamaan laitteen ollessa kytkettynä virtalähteeseen. Latausaika on ainoastaan 4 tuntia. Pidä hiustenleikkuri erinomaisessa kunnossa puhdistamalla se aina käyttökertojen välillä. 100 % vedenpitävä irrotettavan 45 mm:n terän voi turvallisesti puhdistaa hanan alla, tai vain irrottaa terän, puhdistaa sen ja laittaa takaisin paikoilleen. Säilytä hiustenleikkuri turvallisesti ja käytännöllisesti käyttökertojen välillä säilytys- /matkapussissa.
Mukana tulee sakset, kampa ja premium-säilytyspussi, joten sinulla on käytössäsi kaikki ammattimaiset työkalut trimmaamiseen ja viimeistelyyn.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

jopa kuusi kertaa nopeampi leikkuuteho vs tavallinen hiustenleikkuri
10 x erikoissuunnitellut häivytyskammat (0–5)
9 parturointiin sopivaa, kiinteän pituista kampaosaa eri hiuspituuksille (0–8, 1,5–25 mm)
vasemmalle ja oikealle puolelle tarkoitetut kiinteän pituiset kammat
itseteroittuvat japanilaiset, teräksiset terät
kestävä ja ergonominen muotoilu
100 % vedenpitävä, irrotettava 45 mm:n terä
johdolla tai ilman
jopa 120 minuuttia johdotonta käyttöaikaa
4 tunnin latausaika
LED-lataus- ja alhaisen akunvarauksen merkkivalo
mukana sakset, kampa ja säilytyslaukku
ripustuslenkki
puhdistusharja
5 vuoden takuu + 1 lisävuosi rekisteröitymällä Remingtonin kotisivuilla.

Takuu

takuu 5 vuotta/garanti 5 år

Tuotekoodi

5038061138597

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita