Sisältöön
A. Eriksson

A. Eriksson lompakkolaukku

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin6kappaletta
-

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pieni kätevä nahkainen olkalaukku. Laukun etumaiseen vetoketjulla suljettavaan taskuun sopii hyvin älypuhelin ulkomitoiltaan enintään 10,5 x 17 x 2 cm. Toisessa vetoketjulla suljettavassa taskussa on luvattoman etäluennan estävä RFID-suojaus. Taskun sisällä on molemmin puolin kolme korttipaikkaa, niiden takana litteä välikkö seteleille ja taskussa tilaa esim. passille. Laukun takana on litteä vetoketjutasku kolikoille. Irrotettavan olkahihnan pituus on säädettävissä 75 cm - 140 cm. Mitat 11,5 x 18,5 x 5 cm.

Tuotetiedot
Kokotiedot

18.5 (Leveys) x 11.5 (Korkeus) x 5 (Syvyys) cm

Materiaali

Nahka

Tuotekoodi

6438134054684

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Valo65Vahvistettu osto

    Mahtavat ominaisuudet

    Tarvitsin pientä laukkua kännykälle joka kulkee kätevästi mukana.Tähän olen tyytyväinen.Ajaton malli.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HanskiVahvistettu osto

    Monikäyttöinen superlöytö!

    Ostin tämän noin kuukausi sitten ja muuta en ole sen jälkeen käyttänytkään. Laukkuun mahtuu uskomaton määrä tavaraa, kaikki olennainen rahoista&korteista puhelimeen ja huulipunaan. Kaksi eri vaihtoehtoista hihnan kiinnitystä antavat vaihtoehtoja laukun lookiin. Loistava löytö kertakaikkiaan!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tosi tyytyväinen tyttöVahvistettu osto

    Kätevä pikkulaukku

    Ostohetkestä lähtien laukku on ollut käytössä joka päivä.(1kk)

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AnnaVahvistettu osto

    Hyvä laukku!

    Ostin pari kuukautta sitten ja on ollut toimiva! Sopivan kokoinen, johon mahtuu hyvin avaimet, kortit ja puhelin. Alussa vetoketju oli vähän jäykkä mutta ei enää. Olen ollut tyytyväinen!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Tarkka ostajaVahvistettu osto

    Hinta ja laatu kohdallaan!

    Olen käyttänyt/testannut laukkua juuri sopivan ajan voidakseni sanoa että tein todella hyvän ostoksen. Kokoonsa nähden paljon eri lokeroita joten saan eri kortit yms. Sijoitettua niin ettei niitä tarvitse paniikissa etsiä maksutilanteessa. Väri on juuri minulle sopiva (keltainen). Lisäksi sen voi pitää kaulassa/olkapäällä niin ettei tarvitse pelätä "voroja". Vetoketjut oli aluksi vähän hankalia avata koska ne ei auenneet kovin helposti, mutta sillä on hyvä puolensa kun ei asiattomat pääse huomaamatta avaamaan.