Sisältöön
BYBI

BYBI Blueberry Booster kasvoöljy 15ml

21,90 €
1 460,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Blueberry Booster on kasvoöljy, joka auttaa suojaamaan ihoa älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon tuottaman sinisen valon aiheuttamilta vaurioilta. Päivittäisen ihonhoitorutiinisi täydentämiseksi tarkoitettu boosteri auttaa vähentämään sinisen valon haittavaikutuksia vahvistaen ja raviten ihoa. Tuotteessa on käytetty kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä, joka syntyy mehutuotannon sivuvirtana siemenistä, jotka muutoin päätyisivät roskiin. Turvallista käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana.

SUOJAAVA: Sinivalolle altistuminen ei tee hyvää iholle: Se ei ainoastaan heikennä, ärsytä ja vaikuta ihon sävyyn, vaan se voi myös nopeuttaa ihon ikääntymistä. Mustikansiemenöljy toimii todistetusti luonnollisena kilpenä sinistä valoa vastaan auttaen ehkäisemään vaurioita, ihon veltostumista ja epätasaista tekstuuria.
RAVITSEVA: Mustikansiemenöljy sisältää runsaasti oleiinihappoja, jotka ravitsevat samalla lukiten kosteutta iholle. Ihostasi tulee tasainen, pehmeä ja kosteutettu.
KORJAAVA: Mustikansiemenöljy sisältää beetakaroteenia, jonka elimistö muuttaa A-vitamiiniksi. A-vitamiini auttaa parantamaan ihon kuntoa sekä vähentämään pigmenttimuutoksia.

Luonnollinen - vegaaninen - hiilineutraali

Käyttö: BYBIn Boosterit täydentävät ihonhoitorutiiniasi ja niitä voidaan lisätä muihin tuotteisiin tehostamaan niiden vaikutusta. Sekoita 2-3 tippaa seerumiin, kosteusvoiteeseen tai naamioon. Vaihtoehtoisesti levitä suoraan iholle missä tahansa vaiheessa puhdistuksen jälkeen. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin päivittäin. Huomioithan, että Blueberry Booster ei suojaa ihoa UV-säteiltä.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

5060531310585

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita