Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA SUN 270ml Kids Sensitive Protect Sun Trigger Spray SK50+ -aurinkosuojasuihke

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
20,90 €
77,41 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Kids Sensitive Protect Sun Trigger Spray SK50+ -aurinkosuojasuihke on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja se on lastenlääkäreiden hyväksymä. Ei sisällä hajusteita tai väri- ja säilöntäaineita. Tehokkaat UVA- ja UVB-suodattimet takaavat tehokkaan suojan auringon haittavaikutuksilta. Ehkäisee aurinkoallergian syntymistä. Suojakerroin 50+. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Imeytyy nopeasti. Erittäin vedenkestävä koostumus. Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus! Dermatologisesti tesattu.

-> Hoitava, aloe veraa sisältävä vedenkestävä koostumus on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle
-> Auttaa ehkäisemään auringoallergian riskiä
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja
-> Erittäin korkea suojakerroin suojaa välittömästi ihoa auringonpolttamilta ja auringon aiheuttamilta pysyviltä ihovaurioilta
-> Ei sisällä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 63% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus (pois lukien korkki)

Mitä allergiatunnus tarkoittaa?
Allergiatunnuksen myöntää Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry toteuttaen arviointityön yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote täyttää allergiakriteerit; tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai materiaaleja. Tuotteet eivät myöskään sisällä hajusteita. Allergiatunnus auttaa valitsemaan tuotteen, joka ei myöskään aiheuta hengitystievaikeuksia tai laukaise tuoksuyliherkkyysoireita.

Tarvitsevatko lapset erilaisia aurinkosuojatuotteita kuin aikuiset?
Lapset ovat erityisen herkkiä UV-säteilyn aiheuttamille ihovaurioille. Heidän herkkä ihonsa on vielä haavoittuvainen, ja todella pienten lasten tapauksessa ihon luontainen suojaus ei ole vielä täysin kehittynyt. Ihon täysi paksuus ja kyky pigmentoitua tulevat vasta teini-iässä. Lapsena tapahtuneet auringonpolttamat liittyvät ihosyöpään vanhempana, joten lasten tulisi käyttää auringonsuojatuotteita, joissa on korkea tai erittäin korkea aurinkosuojakerroin. Lapset myös rakastavat uimista. Tämä vähentää heidän ihonsa omaa UV-suojaa ja pyyhkii pois osan UV-suodattimista. Jotta aurinkosuojataso pysyy yllä mahdollisimman pitkään, lapsille tarkoitetut voiteemme ja suihkeemme ovat erittäin vedenkestäviä.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Triazone,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Glyceryl Stearate,Glycerin,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Chamomilla Recutita Flower Extract,Tocopheryl Acetate,Microcrystalline Cellulose,Cellulose Gum,Xanthan Gum,C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate,Copernicia Cerifera Cera,Hydrogenated Rapeseed Oil,Cetyl Palmitate,Sodium Stearoyl Glutamate,Sodium Hydroxide,Maltodextrin,Sodium Chloride,Hydroxyacetophenone,Ethylhexylglycerin,Caprylyl Glycol,Trisodium EDTA

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Älä suihkuta suoraan kasvoille. Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Andas inte in produkten. Skaka flaskan innan användning. Återapplicera ofta, särskilt efter bad, svettning och handdukstorkning för att bibehålla det ursprungliga skyddet. Återvinn förpackningen som plast. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900901514

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MinäVaan

    Hyvä

    Koko purkki meni!!!!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nivea kids 50Vahvistettu osto

    Erittäin hyvä

    Olemme käyttäneet Nivean Kidsiä täällä Espanjassa koko ajan, erittäin suojaava ja turvallinen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Rituli

    Hyvä helteisiin uimapäiviin

    Ostin lapsenlapselleni mökille. Innokkaana uimarina hänelle oli tärkeää kestävyy.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Riikka 123Vahvistettu osto

    Toimii hyvin

    Estää palamisen ja läikikkään rusketuksen