Sisältöön
BYBI

BYBI Mega Mist Hyaluronic Acid Facial Spray kasvosuihke 70ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
36,90 €
527,14 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mega Mist on raikastava ja kosteuttava kasvosuihke iholle etenkin pintakuivalle iholle. Koostumuksessa on käytetty tehokasta hyaluronihappoa, joka tekee ihosta täyteläisemmän, kuulaan ja kimmoisan. Tuote on täydellinen lisäys päivittäiseen kasvojenhoitorutiiniin ja sopii käytettäväksi pitkin päivää (jopa meikin päällä!). Kaikille ihotyypeille. Ei sisällä eteerisiä öljyjä, joten sopii myös herkälle iholle, raskaana oleville ja vauvoille.
KOSTEUTTAVA: Mega Mistissa on korkea pitoisuus hyaluronihappoa, joka toimii humektanttina eli se sitoo ja pitää kosteuden ihossa tehokosteuttaen ihoa. Sopii meikin alle tai päälle tekemään täyteläisen, kuulaan ja sileän näköisen lopputuloksen samalla ylläpitäen ihon kosteustasoa. RAUHOITTAVA: Aloe vera, levä ja granaattiomena auttavat rauhoittamaan kuivaa ja herkkää ihoa, vähentävät punoitusta ja rauhoittavat ärsytystä. HELLÄVARAISESTI VIRKISTÄVÄ: Ruusu, sitruunamelissa ja appelsiininkukkavesi auttavat parantamaan ihon tekstuuria ja sävyä samalla supistaen ihohuokosia.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Mega Mist on monipuolinen. Sitä voi käyttää kasvoveden sijaan puhdistuksen jälkeen ja ennen kosteusvoidetta kasvojenhoitorutiinissa niin aamuin kuin illoin. Hyaluronihappo toimii parhaiten käytettynä kostealla iholla. Tuotetta voidaan käyttää myös meikin alla tai päällä luomassa kuulasta lopputulosta, elvyttämään ihoa matkustamisen tai työpäivän aikana, rauhoittamaan punoittavaa ihoa treenin jälkeen tai väsyneelle iholle milloin vain.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Rosa Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water, Glycerin, Propanediol, Sodium Levulinate, Heptyl Glucoside, Sodium Anisate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Laminaria Digitata Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Lactic Acid, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Linalool, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Heptanol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

vegaaninen

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Suihkauta kasvosuihketta reilusti kasvoille ja kaulalle ja taputtele kevyesti ihoon. Kerrosta tarvittaessa. Viimeistele BYBI Beautyn päivävoiteella.

BYBI Beauty Mega Mist Hyaluronsyra är mångsidig. Det fungerar bra istället för en toner efter rengöring och före återfuktning, både i morgon- och nattrutinen. Det kan också bäras under / ovanpå sminket eller för att återuppliva hud som utsatts för stress av olika slag.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531311315

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MaisaVahvistettu osto

    Kosteutta kerrakseen.

    Toinen pullo jo menossa. Tuote toimii, kosteuttaa ja rauhoittaa. Taputtelen tuotteen kasvoille. Tarvittaessa laitan toisen kerroksen. Hieman hintava mutta on riittoisa pullo.