Sisältöön
DIOR

DIOR OFF/ON Foaming Cleanser puhdistusvaahto 150 g

54,00 €
360,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior on kehittänyt OFF/ON Foaming Cleanser -puhdistusvaahdon, joka sisältää 90 %* luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Se puhdistaa ihon OFF/ON -tekniikalla:
OFF = poistaa epäpuhtaudet, ilmansaasteiden hiukkaset, meikin jäämät sekä liiallisen talin. Kliinisesti todistettu tehokkuus: vaahtoava puhdistusaine poistaa 99 % hiukkasista, mukaan lukien hienoimmat,** ja vähentää 20 % saasteiden, mukaan lukien raskasmetallien, vaikutuksesta ihosolukalvoon.****
ON = lievittää epämukavuuden tunnetta, säilyttää ihon kosteustasapainon ja suojamuurin toiminnon. Foaming Cleanserin -puhdistusvaahdon avulla voit puolittaa saastumisen aiheuttamat haitalliset vaikutukset ihon suojamuuriin.***

OFF/ON Foaming Cleanser sisältää uudesta Diorin puutarhasta peräisin olevaa puhdistavaa lumpeenkukkaa**** ja rauhoittavaa ruiskaunokkivettä****. Se ei ainoastaan puhdista ihoa, vaan siinä yhdistyvät ihovoiteen pehmeys ja vaahtoavan puhdistusaineen tehokkuus. Tuote siis puhdistaa ja hoitaa ihoa samanaikaisesti.

Ilmava ja hellävarainen OFF/ON Foaming Cleanser puhdistaa kasvot meikistä, aurinkovoiteen jäämistä sekä ilmansaasteista tehden ihosta uskomattoman puhtaan tuntuisen.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 10 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
**In vivo -instrumentaalinen testi 21 naisella 1 ?m -hiukkasilla.
*** Ex vivo -testi ihonäytteellä.
**** Ainesosat testattu in vitro.

Tuotetiedot
Koko

150 ml

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901600408