Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige Light-In-White Lumiere kasvoemulsio 50 ml

360,50 €
7 210,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige Light-in-White L'Émulsion Lumière on kasvojen ihonhoitotuote, joka uudistaa ihoa ja palauttaa sen nuorekkaan kirkkauden. Uuden sukupolven kasvoemulsio koostuu 90 %:sti* luonnollisista ainesosista.

Dior Prestige Light-in-White L'Émulsion Lumière -emulsio sisältää valkoista ruusu-uutetta, joka kirkastaa ihoa sekä kukkauutteita, jotka tuovat kasvoille valoisaa hehkua. Koostumukseen on ensimmäistä kertaa lisätty High Repair QD Complex -yhdistettä.**Tämä rauhoittava ja korjaava ihonhoitotuote sisältää myös tehokkaita anti-age-ominaisuuksia.

Heti levityksen jälkeen L'Émulsion Lumière -emulsion ainutlaatuinen*** valoa tuova koostumus jättää iholle kevyen hunnun ja kirkastaa sen sävyä. Koostumuksen biomimeettinen rakenne on saatu aikaan poikkeuksellisen formulointitekniikan ansiosta, joka sisältää 8 vaihetta ja 4 lämpötilan vaihtelua. Emulsiossa yhdistyvät näin seerumin hyvä imeytymiskyky ja voiteen mukavuus.

Emulsio tuo iholle kosteutusta 24 tunnin ajan.**** Se saa ihon näyttämään uudistuneelta ja hehkuvalta ja auttaa palauttamaan sen luonnollisen valon.

Teho on ihotautilääkärin mittaama ja hyväksymä. Testattu herkällä aasialaisella iholla.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 10 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Laadun ulottuvuus. Koostumus, joka sisältää rohtosammakonputkea ja niasiiniamidia 3QD.
*** Diorilla.
**** Instrumentaalinen testi, 31 vapaaehtoista.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901581677