Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige Light-in-White Le Protecteur UV Minéral BB SPF 50+ sävyttävä päivävoide 30 ml

109,00 €
3 633,33 €/l
Valittu väri:1
  • 1
  • 100
koko:30 ml

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige Light-in-White Le Protecteur UV Minéral BB SPF 50+ PA++++ on pitkäkestoinen UV-suojan sisältävä ihonhoitotuote, joka antaa iholle välittömän suojan ja tasoittaa sen sävyä. Päivittäin käytettynä se korjaa UV-säteilyn aiheuttamia ihon ikääntymisen merkkejä. Aurinkosuojavoiteen balsamimainen koostumus auttaa peittämään täydellisesti ihon epätasaisuudet.

Uusi, sävytetty koostumus sisältää 95 %:sti* luonnollisia ainesosia ja 100 %:sti mineraaliperäisiä UV-suodattimia, ja sopii näin ihanteellisesti herkälle iholle. Tuote vahvistaa ihon kykyä sopeutua arjen toimintoihin ja ehkäisee kasvomaskin käytöstä johtuvaa hankausta. Voide peittää ihon epätasaisuudet, tarjoaa 10 tunnin** jatkuvan UVB-suojan ja pitää ihon kosteutettuna koko päivän.

Koostumus sisältää valkoista ruusua ja AA2G:tä (stabiloitua C-vitamiinia), jotka kirkastavat ihoa ja antavat sille hehkua***. Rose de Granville -ruusun ainesosat auttavat lisäksi korjaamaan UV-säteilyn aiheuttamia ihon ikääntymisen merkkejä***. Rypyt ja pigmenttiläiskät ovat selvästi vähentyneet.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 5 % ainesosista vaikuttaa koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Instrumentaalinen testi, 10 vapaaehtoista.
*** Ainesosat testattu in vitro.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901582919

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita