Sisältöön
XZ

XZ 100ml Kaste tehokosteuttava hyaluronihappo seerumi

tuotteen arvosana 2.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
5,90 €
59,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hiuksiin jätettävän, tehokkaasti kosteuttavan seerumin sisältämä hyaluronihappo tehostaa hiusten luonnollista kosteustasapainoa saaden hiukset näyttämään ja tuntumaan hyvinvoivilta. Auringonkukan siemenuute suojaa ja korjaa hiuksia auringon aiheuttamilta vaurioilta. Parantaa hiusten kammattavuutta ja käsittelyä. Seerumi soveltuu myös kuivan hiuspohjan kosteutukseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Propanediol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Tocopherol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Pumpa serum direkt i handen, applicera i fuktigt eller torrt hår, genom att börja från hårtopparna. Serum lämpar sig också för att återfukta torr hårbotten: applicera serum i hårbotten. Produkten lämnas i håret eller hårbotten.

Tuotekoodi

6414505162288

Arviot (4)

tuotteen arvosana 2.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    curlyVahvistettu osto

    mahtava tuote

    Ostin ja olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen. Sopii minun hentoisille luonnonkiharahiuksille täydellisesti!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Paksut hiuksetVahvistettu osto

    Päänahkaa kosteuttava seerumi

    Olen itse nyt muutaman kuukauden käyttänyt tätä ja nimenomaan päänahkaan. Hiuksiin laitettuna se ei oikein toimi, mutta kosteuttaa kuivaa päänahkaa. Erityisesti talvella super hyvä. Laitan jokaisen pesun jälkeen, kun hiukset ovat vielä märät, seerumia suoraan päänahkaan ja hieron sen. Imeytyy nopeasti ja myös tahmaisuus häviää hetken kuluttua. Olen kokeillut myös hiusten tyveen, tosin sen pitää antaa hetki imeytyä, että tahmaisuuden tunne häviää. Minusta erittäin hyvä tuote juuri päänahkaan hierottuna. Pullon koko voisi olla isompi.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    MaimaiVahvistettu osto

    Ei kannata

    Turha tuote. Vetää mun latvat oudon liisterisiksi ja takuttaa ennemmin kuin silottaa.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    LalaVahvistettu osto

    Turha kokeilu

    En huomannut minkäänlaista kosteuttavaa vaikutusta. Ei myöskään parantunut kammattavuutta lainkaan. "Tuoksu" muistutti lähinnä jonkinlaista siivousainetta.