Sisältöön
Estée Lauder

Estée Lauder Micro Essence Treatment Lotion Fresh with Sakura Ferment hoitoneste 100 ml

76,00 €
760,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Micro Essence Treatment Lotion Fresh with Sakura Ferment hoitonesteessä on yhdistelmä kallisarvoisia uutteita kirsikankukka puusta, nämä käsin poimitut japanissa kasvaneet kallisarvoiset kirsikankukat tuovat ainutlaatuista hoitoa ja kosteutusta iholle. Hoitava koostumus, joka on kevyttä kuten vesi iholla. Toimii syvällä ihossa, hoitaen sitä sisältä ulospäin antaen kevään raikkaan hehkun. Anna ihollesi kosteutusta, heleytystä ja hoitavuutta koko päiväksi. Hoitoneste kosteuttaa 8 tunnin ajan ja sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Tämä uuden sukupolven tehokas voide sisältää eksklusiivisen Postbiotic 12+ -ainesosan, joka toimii yhdessä 98,9 % bioaktiivisen Lactobacillus Ferment -probiootin kanssa. Optimoi ihon suojakerrosta: sen luontaista vahvuutta ja tasapainoa. Auttaa tehostamaan merkittävästi ihon vastustuskykyä ulkoisia rasitustekijöitä vastaan. Lukitsee kosteuden ihoon ja rauhoittaa vähentäen ärsytystä ja punoitusta. Iho on kosteutettu ja sileä, joten ihohuokoset näyttävät pienemmiltä. Herättää upean hehkun uudelleen eloon.

• Vahvistaa: +23 % vahvempi suoja jo yhden käyttökerran jälkeen*
• Neutralisoi: Ehkäisee välittömästi näkyvää punoitusta
• Ylläpitää kosteutta: Kosteuttaa koko päivän

Micro Essence -seerumin ja Sakuran raikkaan, vedenkevyen koostumuksen ansiosta iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä. Samalla elintärkeät ainesosat ravitsevat ihoa. Uudistava ja tasapainottava koostumus auttaa tuomaan esiin ihon sisäisen hehkun.
Anna ihosi hehkua eloisana, nuorempana ja terveempänä. Loihdi ihostasi kirkas, raikas ja tasapainoienn.
Valmistettu erityisin menetelmin Japanissa.

Tietoa koostumuksesta:
• Testattu ihotautilääkärin valvonnassa
• Ei aiheuta finnejä, ei tuki ihohuokosia (ei aiheuta aknea)
• Öljytön


*Kliininen tutkimus, johon osallistui 32 naista, 4 tuntia yhden käyttökerran jälkeen. Vahvistaa. Rauhoittaa. Tasapainottaa. Paljastaa sisäisen hehkusi.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä puhdistuksen jälkeen iholle vanulapulla tai käsin aamuin illoin. Viimeistele seerumilla ja kosteusvoiteella.

Tuotekoodi

0887167577992

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita