Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Harmonia

Harmonia niDRA 90 kapselia / 23 g

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin8kappaletta
29,90 €
0,33 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Helpompaan nukahtamiseen, levottomuuden ja hermostuneisuuden rauhoittamiseen.

niDRA®, joka tarkoittaa ”unta” sanskritin kielellä, sisältää yhdistelmän Affron®:ia ja KSM66®:a. Näitä kahta helposti imeytyvää uutetta sahramista ja ashwagandhasta käytetään perinteisesti yhdessä rauhoittumiseen, rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Sahrami (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa ja positiivista mielialaa, kun taas ashwagandha (KSM66®) helpottaa nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden tai levottomuuden yhteydessä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Täyden spektrin ashwagandhan juuriuute** (Withania somnifera, sis. maitoa), patentoitu sahramiuute (Crocus sativus), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kasviperäinen)). Sisältää pieniä määriä maitoa (alle 2 %). Suositeltu vuorokausiannos (2-3 kaps.) sisältää KSM66® 350–525 mg Täyden spektrin ashwagandhan juuriuute. Affron® 28–42 mg Patentoitu & standardoitu sahramiuute, josta Lepticrosalides®-yhdistelmää* 1– 1,5 mg.*Yhdistelmä safranaalia & krosiinia.

Fullspektrumextrakt av ashwagandha (Withania somnifera, inkl. mjölk), patenterat extrakt av saffran (Crocus sativus), kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa (vegetabilisk)). Innehåller spår av mjölk (mindre än 2 %). Rekommenderad daglig dos (2-3 kaps.) innehåller KSM66® 350–525 mg Fullspektrum-extrakt av ashwagandharot. Affron® 28–42 mg Patenterat & standardiserat extrakt av saffran, varav Lepticrosalides® komplex* 1– 1,5 mg. *Komplex av safranol & crocin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Valmistaja

Harmonia Life Oy

Käyttöohjeet

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli aamulla ja illalla. Tarvittaessa ilta-annoksen voi nostaa 2 kapseliin.

Rekommenderad daglig dos 1 kapsel morgon & kväll. Vid behov kan kvällsdosen ökas till 2 kapslar.

Säilytys

Säilytys kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvaring tort i rumstemperatur. Oåtkomlig för små barn.

Tuotekoodi

6417187101699

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HeleniVahvistettu osto

    Sain apua unettomuuteen.

    Olen käyttänyt säännöllisesti tuotetta jo reilun 3 kuukautta. Olen nukkunut yöni tämän tuotteen ansiosta todella hyvin. Käytin aikasemmin unilääkettä ja siitä vierottuminen ei onnistunut. Näin tämän tuotteen mainoksen lehdessä ja päätin kokeilla. Pääsin eroon unilääkkeestä johon olin jäänyt jo koukkuun. Tämä nykyinen tuote on osottautunut paremmaksi kuin unilääke. Olen pärjännyt ihan yhdellä kapselilla vaikka niitä voisi ottaa kaksi yöksi ja aamulla yhden. Suosittelen kokeilemaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MillaM

    Huipputuote

    Aivan ihana, luonnollinen unilääke. Uni on syvää ja palauttavaa, enkä enää heräile ja kävele keskellä yötä. Jo yksi kapseli illalla riittää rauhoittamaan ja turvaamaan unta, joten tuote on paitsi tehokas niin myös riittoisa. Alkuunsa tuli muutaman päivän käytön jälkeen kilpirauhasen liikatoiminnan oireita (hikoilua ja valvomista läpi yön), mutta viikon, parin tauko ja sen jälkeen uusi yritys, ja muutaman kokeilun jälkeen huomasin syöneeni tuotetta jo useita viikkoja ja oireet olivat hävinneet. Nyt jatkuvassa käytössä ja nukun yöni hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AdalmiinaVahvistettu osto

    Paras tähän asti kokeilluista

    Aluksi ei tuntunut mitään vaikutusta 1+2 annostuksella. Vasta kuurin loppuvaiheessa huomasin suotuisia vaikutuksia: olen päivisin rennompi ja rauhallisempi ja öisten heräilyjen jälkeen nukahdan helpommin uudelleen. Taidan ostaa toisenkin purkillisen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    UnetonVahvistettu osto

    Mainoksen veroinen!

    Tuote on vastannut odotuksiani. Olen nukkunut paremmin ja mieliala on ollut positiivinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MariaVahvistettu osto

    Mahtavat ominaisuudet!

    Ostin niDRA-tuotteen kuukausi sitten univaikeuksien vuoksi. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen, uni on parantunut selkeästi.