Sisältöön
Compeed

Compeed Huuliherpeslaastari 15kpl

12,50 €
0,83 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari tehoaa heti ensimmäisestä oireesta alkaen ja kaikkien huuliherpeksen vaiheiden läpi estäen huuliherpeksen pahenemisen ja nopeuttaen paranemista. Ultraohuen laastarin sisältämät hydrokolloidihiukkaset imevät ylimääräisen kosteuden haavaumasta. Tämä nopeuttaa paranemista ja luo ihanteellisen kostean ympäristön, joka ehkäisee arven ja ruven syntymistä. Osittain läpäisevä kalvo antaa haavan hengittää samalla, kun se suojaa haavaa ulkopuolisilta epäpuhtauksilta, kuten lialta ja bakteereilta. Toisaalta laastari suojaa virusta leviämästä. Erittäin hyvän pidon ja ulospäin ohenevien reunojen ansiosta Compeed joustaa liikkeen mukana ja pysyy paikallaan jopa 12 tuntia. Läpikuultava laastari sulautuu ihoon ja on todella huomaamaton. Sen päälle voi myös laittaa meikkiä. Tuotetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaanaoleville tai imettäville.

Tuotetiedot
Ainesosat

PU (Polyurethane) Siliconized PE/PET film Hydrocolloid adhesive

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Nopea paranenminen;huomaamaton;virussuoja;ehkäisee tarttumista

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Conaxess Trade Finland Ab

Käyttöohjeet

Pese kätesi ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Varmista, että ihosi on puhdas ja kuiva. Älä laita huulille voidetta, sillä laastari ei silloin tartu. Revi yksi tuote irti tuoteliuskasta rei'itettyä reunaa pitkin. Vältä painamasta vihreää muovisuojusta, jotta laastari irtoaa suojasta myöhemmin. Ota yhdellä kädellä kiinni asettimen kirkkaasta kaarevasta reunasta ja erota vihreä suojamuovi toisella kädellä – vetäen niitä poispäin toisistaan. Vihreän suojan voi nyt heittää pois. Näet pyöreän huuliherpeslaastarin kirkkaan asettimen yläosassa. Liimapinta on nyt ylöspäin. Älä koske liimapintaan vaan aseta laastari asettimen avulla liimapinta alaspäin herpesrakkulan päälle ja paina se tiiviisti paikalleen. Irrota asetin varovasti, jolloin huuliherpeslaastari jää paikalleen huuleen. Laastarin päälle voidaan levittää meikkiä tai huulipunaa.

Tvätta händerna före och efter användning. Säkerställ att huden är ren och torr. Använd inte plåstret i kombination med kräm då detta medför att plåstret inte fäster på munsåret och kan påverka behandlingen negativt. Använd båda händerna och dra försiktigt av den genomskinliga pappersapplikatorn från det skyddande gröna omslaget. Du kommer se det runda munsårs-plåstret på den övre delen av applikatorn. Var noga med att inte röra vid plåstrets häftsida. Använd en spegel och applicera den här delen av applikatorn på munsåret. Tryck försiktigt fast plåstret på munsåret. Dra varsamt applikatorn nedåt och tryck sedan fast resten av plåstret. Smink eller läppstift kan appliceras över plåstret.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä alle 25 C, ei saa jäätyä

Förvaras i rumstemperatur under 25 C, får inte frysa.

Tuotekoodi

3663555002102

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita