Sisältöön
Gucci

GUCCI Guilty Pour Femme EdP Intense tuoksu 30 ml

98,00 €
3 266,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Guilty Pour Femme -tuoksut kutsuvat tutkimaan, luomaan ja olemaan yhteydessä todelliseen itseemme. Oodi itsensä hyväksymiselle, ystävyydelle ja rakkaudelle kaikissa muodoissaan, Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Intense for Women on ambermainen kukkaistuoksu, joka inspiroi uuteen näkemykseen aistillisuuden ja aidon elämän yhdistämisestä.

Tuoksu tulkitsee uudelleen Gucci Guilty for Women -tuoksun, joka nostaakin alkuperäisen tuoksun uusiin korkeuksiin. Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum Intense for Women yhdistää ambermaisia kukkaisia vivahteita puumaisiin sävyihin, jotka korostavat Gucci Guilty for Women -kokoelman keskeistä ydintä. Sitruksen elinvoimaisuus ja litsien anteliaisuus yhdistyvät ja modernisoivat tätä tuoksua orvokin vivahteilla. Ytimessä on uhkea kukkakimppu Ylang Ylangia ja Tuberoosaa, jota tumman luumun salaperäinen aistillisuus vahvistaa. Patsuli ja Vetiver kohtaavat vaniljan lempeyden ja luovat rohkean, naisellisen tunnelman.

Tämä naisille tarkoitettu hajuvesi on metallinhohtoisessa pronssisessa pullossa, jossa on Guccin ikoniset, toisiinsa lomittuvat G-kirjaimet, jotka heijastavat sisältä löytyvää tuoksua.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3616301794653