Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Vogue

Vogue Curvy Wool villasukkahousut

tuotteen arvosana 2.2/5

Siirry arvioihin6kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ylelliset merinovillasukkahousut lyhyemmällä säärellä ovat suunniteltu erityisesti suuriin kokoihin. Materiaali on hengittävät ja lämpöä säätelevä. Näissä sukkahousuissa on muotoonommeltu kanta, joka takaa täydellisen istuvuuden, tasosauma ja haarakiila sekä edessä että takana.

Tuotetiedot
Pesu- ja hoito-ohjeet

Käsi- tai konepesu matalassa lämpötilassa. Suositellaan pesupussin käyttöä.

Materiaali

60%VILLA (MERINO), 36%POLYAMIDI, 4%ELASTAANI (LYCRA)

Tuotekoodi

6413034194463

Arviot (6)

tuotteen arvosana 2.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Onko lyhyempiä aikuisiaVahvistettu osto

    Kelvoton tuote

    Käsittämätön kokoluokittelu. Vaatekokoni on M tai 38. Ostin 40-42 kokoiset sukkahousut, jotta ei kiristä. Myyntitilanteessa kerrotiin, että kyseessä on pituudeltaan lyhyempi malli. Olin tyytyväinen, sillä olenhan 154cm lyhyt. Isommasta koosta huolimatta haarakiila jäi puoleen reiteen! Olisi kai pitänyt ostaa koko 48, eipä tullut mieleeni… Sanoisin, että kelvoton tuote. Suosittelen Sokosta hävittämään koko erän. Menee asiakkaan rahat hukkaan.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    LauraVahvistettu osto

    Sukkahousut

    Ostin sukkahousut ja luulin tehneeni hyvän ostoksen mutta totuus paljastui kun laitoin ne jalkaani. Haaroissa olevat saumat puristavat ja kiristävät reisiä niin, ettei niitä voi pitää ollenkaan! Eikä kysymys ole siitä että olisi liian pieni koko, pituus ja kaikki muu on ok, mutta saumat ovat niin kireät ja joustamattomat, etten voi niitä käyttää! Taas joku on suunnitellut uutta joka on susi ja joutaa roskiin!!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    nainen61Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Hyvänlaatuiset sukkahousut ja miellyttävät jalassa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AilaVahvistettu osto

    Huippu ostos

    Ostin sukkahousut noin kuukausi sitten ja olen todella tyytyväinen materiaaliin, lämpöisyyteen ja kestävyyteen. Tärkeä ominaisuus on myös niiden mukavuus päällä ja sopii hyvin lyhyenkin hameen kanssa käytettäväksi. Suosittelen ostamaan, jos kaipaat laadukkaita hameeen tai tunikan kanssa käytettäviä kauniita sukkahousuja. Myös hinta-laatusuhde loistava. Kestävät myös pesua koneessa villapesuohjelmalla, ilman nypyttymistä tai kutistumista.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    LiliVahvistettu osto

    I don't recommend it

    It's too small for the size. I am wearing medium. But for tights, I usually go one or 2 sizes up. I bought size 46 and it was still too small. Sadly I couldn't return them back for the hygiene reasons and they were quite expensive. I don't recommend them at all