Sisältöön
CURA of Sweden

Cura of Sweden Pearl Eco painopeitto 5kg 150x210cm valkoinen

179,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Cura Pearl Eco on ylellisin, 100% luonnonmateriaaleista tehty painopeittomme. Sen päälliskangas on luomupuuvillaa ja täyte puuvillaa polyesterin sijaan, joten peitossa on erittäin hyvä hengittävyys ja se on hieman ilmavampi kuin muut peittomme. Painopeitto luo iholle painetta, joka tuntuu pehmeältä syleilyltä. Paine stimuloi syviä ihon reseptoreita ja antaa hormonijärjestelmällemme merkin tuottaa ja vapauttaa hyvän olon hormoneja, kuten oksitosiinia ja serotoniinia.  Peitto toimitetaan ympäristöystävällisessä, uudelleenkäytettävässä tuotelaukussa, jota voidaan käyttää tuotteen kuljettamiseen tai tyylikkäänä ostoskassina. Kun valitset painopeittosi painoa, käytä lähtökohtana valintaan omaa painoasi. Useimmat kokevat parhaaksi peiton, jonka paino on 10–15 prosenttia heidän omasta kehonpainostaan. Kehonpaino 40-50 kg: 5 kg peitto.

Tämä on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi tuotepakkauksestaan avattua hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Koko

150x210cm

Kokotiedot

41 (Leveys) x 16 (Korkeus) x 53 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

CURA of Sweden AB

Pesu- ja hoito-ohjeet

Konepesu 60 asteessa

Materiaali

Ekologista puuvillaa sekä lasihelmiä

Käyttöohjeet

Tyngdtäcken skapar ett tryck mot din hud, ungefär som när vi blir omfamnade av någon. Detta stimulerar djupt liggande hudreceptorer, som i sin tur signalerar till vårt hormonsystem att producera och frisätta mer må bra-hormoner som oxytocin och serotonin.

Säilytys

varastoidaan kuivana

förvaras torrt

Tuotekoodi

7350013892967

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita