Sisältöön
CURA of Sweden

Cura of Sweden Pearl Classic painopeitto 11kg 150x210cm valkoinen

149,00 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

CURA Pearl Classic on korkealaatuinen, seitsemästä kerroksesta koostuva painopeitto, jotka kaikki täyttävät toimivuuden vaatimukset korkeimman laadun ja mukavuuden saavuttamiseksi. 100 % puuvillaa olevan päälliskankaan alla on kosteutta siirtävä ja kestävä polyesterikangas. Keskellä on täytteenä luonnollisia, hienoksi leikattuja lasihelmiä yhdessä polyesteripehmusteen kanssa. Täyte ommellaan ristikkoon siten, että se ei liu’u peiton sisällä. Tämä saa aikaan tasaisen ja vaatimusten mukaisen paineen keholle, mikä auttaa käyttäjää rentoutumaan. Monet käyttäjät kuvaavat huovan tunnetta ihastuttavaksi, pehmeäksi syleilyksi kaikkialla kehossa. Kun valitset painopeittosi painoa, käytä lähtökohtana valintaan omaa painoasi. Painopeitto luo iholle painetta, joka tuntuu pehmeältä syleilyltä. Paine stimuloi syviä ihon reseptoreita ja antaa hormonijärjestelmällemme merkin tuottaa ja vapauttaa hyvän olon hormoneja, kuten oksitosiinia ja serotoniinia. Useimmat kokevat parhaaksi peiton, jonka paino on 10–15 prosenttia heidän omasta kehonpainostaan. Kehonpaino 80-90 kg: 11 kg peitto.

Tämä on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi tuotepakkauksestaan avattua hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Koko

150x210cm

Kokotiedot

39 (Leveys) x 18 (Korkeus) x 53 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

CURA of Sweden AB

Pesu- ja hoito-ohjeet

Konepesu 60 asteessa

Materiaali

Päälliskangas:100% Puuvilla Täyte:lasihelmet, polyesterivanu

Käyttöohjeet

Tyngdtäcken skapar ett tryck mot din hud, ungefär som när vi blir omfamnade av någon. Detta stimulerar djupt liggande hudreceptorer, som i sin tur signalerar till vårt hormonsystem att producera och frisätta mer må bra-hormoner som oxytocin och serotonin.

Säilytys

varastoidaan kuivana

förvaras torrt

Mallinumero

pearl11-wv2

Tuotekoodi

7350013891595

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan