Sisältöön
House of Lashes

House of Lashes Secret Collection Good Karma tekoripset 1 pari

21,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Good Karma -ripset muistuttavat sinua kohtelemaan muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan! Good Karma -ripset ovat luonnollisen näköiset ja kevyen sekä ilmavan tuntuiset, ja siksi ne ovat mukavat myös jokapäiväisessä käytössä. The Secret Collectionin pakkaus on kokonaan kierrätettävissä ja biohajoava!

Maailmanlaajuisesti tunnettu House of Lashes tarjoaa innovatiivisia, laadukkaita ja trendikkäitä irtoripsiä, jotka imartelevat kaikkia erilaisia silmän muotoja. Ripset on valmistettu käsityönä laadukkaista synteettisistä kuiduista, ja yksiä ripsiä voi käyttää jopa 20 kertaa. Ripsinauhoissa on käytetty joustavaa, ohutta puuvillasekoitetta.

Kuinka asetat tekoripset: Nosta irtoripset varovasti pakkauksesta. Tarkista, että ripsinauha on sopivan pituinen silmillesi sovittamalla niitä ripsiesi päälle. Mikäli ripset ovat liian pitkät, voit varovasti lyhentää niitä kynsisaksilla ulkonurkasta. Lisää ripsinauhaan ohut kerros ripsiliimaa ja odota noin 30 sekuntia, jotta se muuttuu tahmeaksi. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi, käytä House of Lashes HOL -ripsiliimaa. Aseta ripset mahdollisimman lähelle ripsirajaa. Aloita asettaminen ripsien keskiosasta ja paina ulkoreunat kiinni vasta sen jälkeen. Voit käyttää pinsettejä tai applikaattoria apuna.

Irtoripsien poistaminen: Tartu ripsinauhaan ja poista ripset hellävaraisesti aloittaen ulkonurkasta. Älä revi niitä vaan muista olla hellävarainen. Kun ripset on asetettu oikein, niiden poistaminen ei tunnu epämukavalta. Voit tarvittaessa käyttää ripsien poistossa myös öljytöntä meikinpoistoainetta.

Irtoripsien huoltaminen ja uudelleenkäyttö: Suosittelemme poistamaan ripsiin kuivuneen liiman irtoripsistä jokaisen käytön jälkeen. Säilytä ripsiä niiden mukana tulleessa pakkauksessa, jotta ne pysyvät puhtaina ja muodossaan. Jos käytät ripsiväriä, suosittelemme levittämään sen omiin ripsiin ennen irtoripsien asettamista. Näin estät, ettei ripsiväriä tartu irtoripsiin ja ne pysyvät kauniina pidempään. Yksiä ripsiä voi käyttää jopa 20 kertaa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

0850018599313

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita