Sisältöön
beautyblender

BEAUTYBLENDER Bio Pure meikkisieni

21,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Parhaana meikkisienenä palkittu beautyblender on nyt entistä vihreämpi! Beautyblender Bio Pure on valmistettu 60%:sti kasviperäisistä ainesosista. Beautyblenderin ainutlaatuisen pehmeä materiaali takaa aina meikillesi virheettömän lopputuloksen.
Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. Beautyblender Bio Purea voi käyttää nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender Bio Pure on lateksiton eikä se sisällä hajusteita.

Käyttö on helppoa; kostuta meikkisieni, purista liika vesi pois, kuivaa sienen pinta kevyesti pyyhkeellä ja olet valmis käyttämään beautyblender®-meikkisientä. Taputtele meikkivoide tai kosteusvoide iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen, kuivaa se pyyhkeeseen ja aseta ilmavaan paikkaan kuivumaan.

beautyblenderin värjäämisessä on käytetty ympäristöystävällisiä väriaineita. Tämän vuoksi meikkisieni saattaa päästää väriä ensimmäisillä pesukerroilla. Väri ei tahraa ihoa tai vaatteita ja sen irtoaminen loppuu muutaman pesukerran jälkeen.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

NBI Nordic Beauty Import Oy

Käyttöohjeet

Käyttö on helppoa; wet.squeeze.bounce! Kostuta meikkisieni, purista liika vesi pois, kuivaa sienen pinta kevyesti pyyhkeellä ja olet valmis käyttämään beautyblender®-meikkisientä. Taputtele meikkivoide tai kosteusvoide iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen, kuivaa se pyyhkeeseen ja aseta ilmavaan paikkaan kuivumaan. Voit myös käyttää beautyblenderin tuotepakettia ”jalustana” kuivumisen ajan. Suosittelemme puhdistukseen blendercleanser-puhdistussaippuoita.

Använd en fuktad beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka. Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex.

Tuotekoodi

0815985023063