Sisältöön
Garnier

Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe Foam puhdistusvaahto 150 ml

7,50 €
50,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe Whip Foam -puhdistusgeelin koostumus sisältää hyaluronihappoa ja
luomu aloe veraa. Se muuttuu käytettäessä runsaaksi vaahdoksi. Sen koostumus puhdistaa ihohuokosia hellävaraisesti ja tehokkaasti samalla kun se silottaa ja virkistää ihoa, jopa herkkää ihoa. Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe Whip Foam -puhdistusgeelillä on vegaaninen koostumus* ja se on testattu ihotautilääkärien valvonnassa.

*Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita.

Tuotetiedot
Ainesosat

2050502 03 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, SORBITOL, LAURIC ACID, STEARIC ACID, MYRISTIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, GLYCOL DISTEARATE, PALMITIC ACID, KAOLIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, COCO-BETAINE, PARFUM / FRAGRANCE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL (F.I.L. C259327/1).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

L'Oréal Finland

Käyttöohjeet

Purista pieni määrä tuotetta käsiin ja lisää vettä vähitellen, jotta tuote vaahtoa runsaasti tai levitä koostumusta suoraan vedellä kostutetulle kasvojen iholle. Huuhtele huolellisesti. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti runsaalla vedellä.

Ta lite produkt i händerna och tillsätt gradvist vatten för att arbeta upp ett skum, eller genom att applicera
formulan direkt på vått ansikte. Skölj av grundligt. Undvik ögonområdet. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

Tuotekoodi

3600542449823