Sisältöön
IT Cosmetics

It Cosmetics Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7 kaksipäinen meikkivoidesivellin

29,90 €43,00 €
Alin hinta 30 pv. 43,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IT Cosmetics Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7. 2-in-1 siveltimen toisessä päässä on meikkivoidesivellin ja toisessa peitevoidesivellin. Pyöreäpäisillä siveltimillä meikkivoide ja peiteaine häivyttyvät kasvoille kauniisti. Ylellisen ja palkitun siveltimen harjakset eivät irtoile ja siveltimen varsi on ergonomisesti muotoiltu. Lisäät meikkivoiteen kasvoille helposti suuremmalla siveltimellä ja peität näkyvistä ihon pienet virheet pienemmällä siveltimellä.

*100% Vegaani

Tuotetiedot
Koko

Pakkaus

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

L'Oréal

Käyttöohjeet

Käytä isoa päätä meikkivoiteen ja peitevoiteen levitykseen koko kasvoille. Käytä pienempää sivellintä nenän pieliin ja silmien alle.

Tuotekoodi

0893224002963

Arviot (4)

arvosana4,5/5

 • arvosana5/5

  Wilma64Vahvistettu osto

  arvosana5/5

  Wilma64
  Vahvistettu osto

  Ihanan ohut, levittyy hyvin käsin tai siveltimellä

  Olen ollut tyytyväinen, ainoa se kun ei ole tottunut puhdistamaan öljyllä, mutta kyllä se siitä!

 • arvosana4/5

  HenriikaVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Henriika
  Vahvistettu osto

  Tuntuu toimivan hyvin

  Ostin It-kaksipäisen siveltimen myyjän suosituksesta, ja olen tosi tyytyväinen. Tällä ei "maalata" vaan taputetaan ja pyöritetään meikkivoide luonnollisen näköiseksi kasvoille. Paksu harjapää on melko tasainen, ja meikkivoidetta ei imeydy siveltimeen liikaa. Lopputulos kasvoilla on tasainen, ja toisaalta levittäminen tällä pehmeämpää kuin millään muulla kokeilemallani siveltimellä. Helppo putsata esim. marseille saippualla. Käyttöikä kuulemma jopa 10v. Odotukset ovat korkealla lupaavasti tuntuu toimivan toistaiseksi.

 • arvosana5/5

  NR21Vahvistettu osto

  arvosana5/5

  NR21
  Vahvistettu osto

  Maailman paras sivellin!

  Ostosta noin kuukausi enkä voisi olla tyytyväisempi. Ensimmäinen meikkivoide sivellin jota tykkään käyttää. Loistava tuote!

 • arvosana4/5

  JeepuVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Jeepu
  Vahvistettu osto

  Sivellin

  Pehmoinen sivellin, koko oli pieni yllätys, odotin hieman isompaa, harjasosan leveys n.3,5cm. Kokonaispituus 15,5cm. Sivellin on tosi tuuhea, mutta samalla napakka. Harjasten päät ei pistele. Peiteainesivellin on myös tuuhea ja pehmeä. Aika pitkät harjakset, joten voi käyttää lappeellaankin. Mukavan tuntoinen kädessä!

Ladataan