Sisältöön
Biotherm

Biotherm Life Plankton™ Elixir ihonhoitopakkaus

64,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Biotherm Life Plankton Elixir Set -ihonhoitopakkaus sisältää Life Plankton Elixir -seerumin 30 ml, Biotherm Red Algae Night Cream -yövoiteen 15 ml ja Biotherm Red Algae Uplift Day Cream -päivävoiteen 15 ml. Sopii kaikille ihotyypeille. (arvo 113,30 euroa)

Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe kauniin ja hoidetun ihon luomiseksi. Jo 8 päivän käytön jälkeen ihon kunto paranee näkyvästi ja iho vahvistuu. Ajan myötä iho näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä, ohuet juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja kosteutettu, ja se saa uutta hehkua. Todellinen ihonhoidon ihme. Käytä ihonhoitorutiinisi ensimmäisenä vaiheena iästä tai ihotyypistä riippumatta. Levitä puhdistetulle iholle ennen kasvovoidetta. Tipauta mukana olevalla pipetillä muutama tippa Life Plankton Elixir Serum -seerumia kämmenellesi. Levitä seerumi koko kasvojen aluelle ja anna sen imeytyä ihoon ennen muita ihonhoitorutiineja.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift NIGHT on kiinteyttävä ja miellyttävän tuntuinen yövoide kaikille ihotyypeille. Se antaa iholle kimmoisuutta ja kiinteyttä kollageeniryhmän peptidien sekä Red Algae -uutteen ansiosta. Red Algae -leväuute tunnetaan myös nimellä Rodophycea ja sitä kerätään Atlantin rannikolta. Ihoa hellivä yövoide hoitaa ja suojaa ihoa yön aikana kosteuden menetykseltä, ja aamulla iho tuntuu raikkaalle ja sileämmälle, ja se on saanut tervettä hehkua.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift DAY on kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide. Ihon juonteet ja rypyt häivyttyvät ja iho saa lisää luonnollista hehkua. Voiteen raikas öljy/vesi-koostumus hellii ihoa ja tekee siitä samettisen, kosteutetun ja sileämmän. Käytetään aamuisin puhdistetulle iholle mahdollisen seerumin jälkeen.

Tuotetiedot
Koko

Pakkaus

Tuotekoodi

3614273721158

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita