Sisältöön
IT Cosmetics

It Cosmetics Hello Results Baby Smooth Glycolic Peel + Caring Oil seerumi 30 ml

60,50 €
2 016,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Löydä silkkisen pehmeä iho tällä hellävaraisella kuorivalla hoitoöljyllä. Se sisältää glykolihappoa ja kasviperäisiä öljyjä, jotka ovat pehmeän ihon edellytyksiä.

Lisää IT Cosmetics Hello Results Baby-Smooth Glycolic Peel + Caring Oil -hoitoöljy ihonhoitorutiiniisi. Se auttaa parantamaan ihon epätasaisuutta näkyvästi, jolloin iho näyttää sileältä ja tuntuu silkkisen pehmeältä. Tässä 2-in-1 koostumuksessa yhdistyvät kuorintavoiteen edut, jotka auttavat edistämään ihon pintasolujen uusiutumista, sekä kasviperäiset öljyt, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Yhdessä plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien kanssa kehitetty kuorinta-aine kuorii asteittain ihon pintakerrosta ja ravitsee samalla ihoa kosteuttaen. Lisäksi se sisältää glykolihappoa, valkohilpan siemenöljyä ja arganöljyä. Todettu sopivaksi käytettäväksi öisin ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, myös herkälle iholle.

Auttaa parantamaan näkyvästi ihon epätasaista ihon pintaa, mukaan lukien juonteet ja ihohuokoset, tehden samalla ihosta sileän ja pehmeän tuntuisen.

Käytä öisin. Levitä tuote puhdistuksen jälkeen. Ravista 3-4 kertaa, jotta kuorivat glykoliainekset ja öljyt sekoittuvat. Pumppaa sen jälkeen 1-2 tippaa kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja painele kevyesti ihoon. Ei tarvitse huuhdella. Muista suojakerroin aamulla! Jos kaipaat lisäkosteutusta, levitä sen jälkeen Confidence in Your Beauty Sleep Night Cream -yövoidetta Vältä retinolivalmisteen käyttöä samana päivänä.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

3605972154729

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita