Sisältöön
NIVEA MEN

NIVEA MEN 200ml Sensitive Pro Menmalist Liquid Shaving Cream -parranajoneste

8,70 €
43,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaikki, mitä tarvitset hyvinvoivaan ja miellyttävän tuntuiseen ihoon. Nestemäinen parranajovoide sisältää vain 10 välttämätöntä ainesosaa, jotka toimivat yhdessä pehmittäen parran ohuella voidekerroksella, jolloin terä liukuu helposti iholla ärsyttämättä sitä. Voide tekee parranajosta helppoa ja miellyttävää. Sopii myös herkälle iholle. Välitämme sekä ihostasi, että planeetastamme ja tämän parranajovoiteen aineista 94% on luonnollista alkuperää, koostumus on 93% bioahajoava ja pullo on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista (pl. pumppu, etiketti ja UV-säteilyä absorboiva aine.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Myristic Acid,Glycerin,Stearic Acid,Potassium Hydroxide,Hydroxyethylcellulose,Disodium Phosphate,Sodium Phosphate,Citric Acid,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Vaahdota tuote käsissä veden avulla ja hiero kosteille kasvoille. Aja parta hellävaraisin vedoin. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä. Kierrätä pakkaus muovina.

Ta en liten mängd i våta händer och löddra upp. Massera försiktigt på vått ansikte. Raka med mjuka drag. Skölj av med ljummet vatten. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900925800