Sisältöön
Clarins

Clarins Contour Treatment Oil vartaloöljy 100 ml

56,00 €
560,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarinsin aromaterapeuttisissa vartalolle tarkoitetuissa hoitoöljyissä eteeristen öljyjen aisteja virkistävät tuoksut yhdistyvät kasviuutteiden hyvää tekeviin vaikutuksiin. Clarinsin hoitoöljyt koostuvat 100 % puhtaista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä. Öljyjen aromaterapeuttiset ominaisuudet tasapainottavat ja rauhoittavat mieltä. Öljyjen sisältämä E-vitamiini toimii luontaisena säilöntäaineena.

Clarins Contour Body Treatment Oil -vartaloöljy auttaa poistamaan kuona-aineita ja virkistää ja vahvistaa ihokudoksia samalla kun se ennaltaehkäisee ihon muhkuraisuutta. Öljy estää myös kosteuden haihtumista iholta ja jättää sen pehmeäksi ja kimmoisaksi. Öljy virkistää myös väsyneitä jalkoja.

Tuotetiedot
Koko

100 ml

Ainesosat

CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, DIPTERYX ODORATA SEED EXTRACT, SPARTIUM JUNCEUM FLOWER EXTRACT, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, LINALOOL, [C0804F]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä kuivalle tai kostutetulle iholle nilkoista vyötärölle asti. Hiero kevyesti.

Tuotekoodi

3666057031182

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan