Sisältöön
Clarins

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil kasvoöljy 30 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
50,00 €
1 666,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tasapainottavat, aromaattiset Clarins Face Treatment Oil -kasvoöljyt sisältävät 100 % puhtaita kasviuutteita. Aromaattisten kasviuutteiden ansiosta hoitotuotteet hoitavat sekä ihoa että mieltä.

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil sisältää ruusupuun, patsulin ja sinisen orkidean uutteita, jotka elävöittävät ja kiinteyttävät ihon epidermistä sekä hasselpähkinäöljyä, joka ehkäisee liiallisen nesteen haihtumista ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii pintakuivalle iholle.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Ainesosat

CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, POGOSTEMON CABLIN OIL, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, COUMARIN, EUGENOL, CITRAL, ORCHID EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE [V1640H1]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3666057030901

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    xin12Vahvistettu osto

    Clarins blue orchid face treatment 30 ml

    This facial oil is very moisturizing

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    IdaM90Vahvistettu osto

    Ihon kaunistaja

    Ihanan ravitseva, mutta kevyt kasvoöljy, joka jättää ihon kauniin pehmeäksi ja sileäksi. Sopii hyvin esim.yövoiteeksi, jolloin aamulla iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu. Sulautuu iholle hyvin, ei jätä rasvaista tunnetta. Jo pieni määrä tuotetta riittää. Tuote sopii hyvin pintakuivalle ja rasvoittuvallekin ihotyypille.

Ladataan