Sisältöön
bertil's

bertil´s Sinkkiasetaatti 120 tabl.

9,50 €7,60 €
113,10 €/kg

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kotimaiset bertil’s Sinkkiasetaatti imeskelytabletit sisältävät nopeavaikutteista sinkkiasetaattia ja ne sopivat erinomaisesti kuuriluontoiseen sinkin saannin lisäämiseen. Erityisesti kuuriluontoisessa käytössä sinkkiä on hyvä imeskellä pieniä annoksia useita kertoja päivässä. Sinkkiasetaatti on todettu parhaaksi sinkin muodoksi silloin kun toivotaan mahdollisimman nopeaa ja tehokasta vaikutusta. Raikas mustaherukan maku, makeutettu ksylitolilla. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.

Vuorokausiannos 1–8 tabl. sisältää: 10 - 80 mg
sinkkiä (100 - 800 % päivittäisen saannin vertailuarvosta).

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaine ksylitoli, sinkkiasetaatti(Ei-EU), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat,happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti,sakeuttamisaine natriumalginaatti, luontainenmustaherukka- ja sitrusaromi. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä ainesosia.

Ingredienser: Sötningsmedel xylitol, zinkacetat(Ej-EU), emulgeringsmedel fettsyrornas magnesiumsalter,surhetsreglerande medel tricalsiumfosfat,förtjockningsmedel natriumalginat, naturligtsvartvinbär- och citronarom. Innehåller inte laktos, gluten, socker, jäst eller animaliska ingredienser.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus aikuisille: 1 tabletti 8 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan. Tabletti imeskellään hitaasti suussa.
Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 tablett 8 gånger dagligen under max sju dagar. Låt tabletten sakta smälta i munnen.
1 tablett 8 gånger om dagen i högst 7 dagar. Låt tabletten långsamt smälta i munnen.

Mängden aktiva substanser i den dagliga dosen (1-8 tabletter) Zink 10 - 80 mg 100 - 800 % Andel av rekommendationen för dagligt intag
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvara produkten i rumstemperatur, skyddad från fukt och ljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6416227014678

Arviot (5)

arvosana4,6/5

 • arvosana5/5

  Riitta 60Vahvistettu osto

  Loistava flunssan ennaltaehkäisevä tuote

  Tyttäreni vinkkasi muutama vuosi sitten tämän tuotteen! Kun otat tabletteja , ihan reippaasti ohjetta noudattaen, niin auttaa flunssan pitämään poissa, ajoitus on tärkeä!Heti, kun tuntuu kurkussa ,että alkaa kaivertaa, niin ota tätä!

 • arvosana4/5

  Eläkeläinen67

  Kiva käyttää

  Helppo käyttää ja maku hyvä

 • arvosana5/5

  EireneVahvistettu osto

  Luottotuotteeni flunssan estoon

  Tähän tuotteeseen turvaudun aina silloin, jos nuha yrittää yllättää, ja uskon sen minulla toimineen. Makeutus ksylitolilla, hyvä juttu, ja ok maku samoin - tärkeä pointti, koska tabletit on imeskeltävä, se parantaa vaikutusta. Tuotteen suomalaisuus merkitsee itselleni paljon, samoin edullinen hinta.

 • arvosana4/5

  Kukka

  hyvä, miedonmakuinen imeskeltävä tabletti

  Hyvä, mieto mustaherukan maku. Kotimainen tuote!

 • arvosana5/5

  Mysa

  Edullinen ja marjaisen makuinen

  Sinkkiasetaattia suositellaan nyt flunssan häätöön heti sen alkumetreillä. Sitraatti ei pure paikallisesti. Aidon marjaisa maku. Edullinen hinta. Taitaa olla kotimainenkin. Vielä vähän marjaisempikin saisi olla sillä pikkaisen puskee sinkin aito maku alta. Kaikenkaikkiaan oikein hyvä tuote.

Ladataan