Sisältöön
Whamisa

Whamisa Kaktus naamio 100g

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
34,90 €
349,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ihoa rauhoittava ja kiinteyttävä Kaktus-naamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja lisää ihon elastisuutta jättäen sen pehmeäksi ja heleäksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Whamisa Fresh Cactus-linjan aktiiviainesosana on viikunakaktus, joka on listattu vuonna 2019 TOP5 terveysvaikutteiseksi superfoodiksi. Se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.Muinaisissa intiaaniheimoissa viikunakaktusta on hyödynnetty perinnelääkinnässä sen ainutlaatuisten uudistavien ominaisuuksien ansiosta. Kaktuksen "mutsiini" sisältää runsaasti pektiiniä ja kuituja, joilla on vastaavanlaisia suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia kuin kauneudenhoidossa kulttimaineeseen nousseella etanaseerumila. Vegaaninen koostumus.

Tuotetiedot
Ainesosat

*Opuntia Ficus-Indica Stem Extract(82.12%), *Opuntia Ficus-Indica(10%), Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract(5%), ****|(-)-alpha-bisabolol, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root|Extract, Carbomer, Gluconolactone(PHA), Aluminum Chloride, Spirulina Platensis Extract, Sodium Citrate, Dehyroacetic Acid (DHA),|Tocopherol, ****Adenosine, Ferulic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis|(Mandarin Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil. (*Certified Organically Grown ***Naturally derived extract in|Preservative function ****Ecocert)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä puhtaalle iholle kevyesti hieroen täyteläinen kerros. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Voidaan käyttää päivittäin tai tarvittaessa.

.

Tuotekoodi

8809403815981

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NinnuVahvistettu osto

    Superkosteuttava

    Satoja naamioita olen kokeillut, tämä on paras. Naamiota kannattaa hieroa kevyesti pyörivin liikkein kasvoihin n. 5min ja antaa vaikuttaa sen jälkeen n. 10-20min. Iho on uskomattoman kosteutettu! Voimakas tuoksu, itse pidän siitä.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    sibbVahvistettu osto

    POLTTAA

    Ihoni ei ole herkkä ja en ole koskaan kohdannut varsinaisia ongelmia ihonhoitotuotteissa tämä naamio kuitenkin polttaa niin sietämättömästi, ettei sitä voi pitää kasvoilla edes muutamaa minuuttia. Kirvely, polte ja punoitus jatkuvat tunteja eikä edes rasvaa kärsi levittää kasvoille lieventämään tunnetta. Täysin käyttökelvoton tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ani55

    Uusi tuttavuus

    Naamio tuntuu iholla miellyttävältä ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Olen käyttänyt pari kertaa viikossa muutaman kuukauden ajan ja aion jatkaa samalla tavalla. Riittoisaa on!