Sisältöön
NIVEA

NIVEA 30ml Cellular Expert Filler Hyaluronic Acid Serum -kasvoseerumi

26,90 €
896,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Cellular Expert Filler Hyaluronic Acid Serum -kasvoseerumin kevyt, tahmaamaton koostumus silottaa vuosia pois iholtasi! Raikas koostumus sisältää tehokasta 20% Filler Solution -yhdistettä, jossa on puhdasta mikrohyaluronihappoa. Mikrohyaluronihappo on voimakas kosteutta houkutteleva molekyyli, jota esiintyy luonnollisesti iholla. Se parantaa merkittävästi ihon omaa kykyä sitoa kosteutta. Yhdisteen pienet molekyylit tunkeutuvat tehokkaasti syvempiin ihokerroksiin ja saavat aikaan syvän ryppyjä täyttävän vaikutuksen, ja tekevät ihosta näkyvästi ihanan täyteläisen. Iho on pitkäkestoisesti syväkosteutettu, mikä ehkäisee uusien ryppyjen syntymistä. Kasvoseerumi auttaa myös aktivoimaan ja nopeuttamaan solujen uusiutumista ja saa ihosta ihanan sileän ja kauniin tasaisen Täydellinen hyaluronihapposeerumi niille, jotka haluavat tarjota iholleen kimmoisuutta sekä valmistella iho muille hoitotuotteille!

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Valitse NIVEA -puhdistustuotteista omalle ihotyypillesi sopiva vaihtoehto. NIVEA Cellular Expert Filler Hyaluronic Serum -seerumin kanssa käytettäväksi sopii täydellisesti NIVEA Cellular Expert Filler Day Cream -päivävoide huolehtimaan, että iho kosteutuu, kiinteytyy ja on suojattu ulkoisilta ärsykkeiltä ja NIVEA Cellular Expert Filler Night Cream -yövoide tukemaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Silmänympärysalueelle aamuin illoin NIVEA Cellular Expert Filler Eye Cream -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta.

Mikä on Hyaluronihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudostavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cocoglycerides, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Lisää 3-4 tippaa aamuisin ja iltaisin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ennen päivä- tai yövoidettasi.

Tillsätt 3-4 droppar på morgnar och kvällar till rengjort ansikte och hals innan du applicerar din dag- eller nattkräm. För bästa resultat, använd hela NIVEA Cellular Expert Filler -serien.

Tuotekoodi

4005900864680