Sisältöön
NIVEA

NIVEA 1kpl Urban Skin Detox Sheet Mask -kasvonaamio

3,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Urban Skin Detox Sheet Mask -kasvonaamio syväpuhdistaa ihon, poistaa iholta kuona-aineita ja vähentää haitallisten ympäristötekijöiden vaikutusta. Vihreä tee ja aktiivihiili puhdistavat ja raikastavat ihoa vain 10 minuutissa. Sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat puhdistusta ja raikastusta! Vihreä tee sisältää voimakkaita iholle tärkeitä antioksidantteja, mutta sen hyötyihin kuuluvat myös tulehdusta estävät ja ehkäisevät vaikutukset. Naamio jättää ihon puhtaaksi ja mattapintaiseksi. Raikastaa ja rentouttaa ihoa. Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia ja poista sitten naamio hitaasti reunoilta aloittaen. Poista ylimääräiset tuottejäämät iholta vanulapulla tai huuhtelemalle vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jos haluat erityistä virkistystä ihollesi, laita naamio hetkeksi jääkaappiin ennen käyttöä. Ei kannata käytää rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Ei sisällä parabeenejä.

Kun kasvojesi iho kaipaa pikaista apua tai haluat tarjota ihollesi jotain enemmmäm, kasvonaamio auttaa! Naamioiden ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ja nopeasti. Käytä naamiota aina, kun iho kaipaa ihonhoidon perusrutiinien lisäksi vielä ekstrahoivaa. Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Valitse omalle ihotyypillesi ja elämäntapaasi sopivat muut hoitotuotteet kasvoille NIVEA-tuotevalikoimasta!

Aktiivihiili - Mikä se on?
Aktiivihiili ei ole samaa ainetta, jota jää leirinuotioon makkaranpaiston jälkeen – vaan se on läpikäynyt prosessin, jossa sen rakennetta on muutettu erittäin korkeassa lämpötilassa. Rakennemuutoksen seurauksena aktiivihiilellä on suurempi pinta-ala ja se on huokoisempaa. Juuri huokoisuus tekee aktiivihiilestä niin tehokasta, sillä se vetää puoleensa ihossa olevaa likaa ja toksiineja.

Aktiivihiilen huikeat ihohyödyt:
1. Poistaa epäpuhtaudet iholta
2. Hillitsee ihon taipumusta rasvoittua
3. Auttaa vähentämään akneoireita
4. Tekee ihosta säteilevän

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Pentylene Glycol,Charcoal Powder,Argania Spinosa Kernel Oil,Magnolia Officinalis Bark Extract,Camellia Sinensis Leaf Extract,Xanthan Gum,PPG-26-Buteth-26,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Tetrasodium Glutamate Diacetate,1,2-Hexanediol,Citric Acid,Biosaccharide Gum-4,Sodium Hydroxide,Benzyl Alcohol,Geraniol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Taputtele kevyesti kasvonaamio paikoilleen puhdistetuille kasvoille ja poista valkoinen suojakalvo. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Poista naamio hitaasti reunoilta aloittaen. Poista vanulapulla jäljelle jäävä tuote vanulapulla tai huuhtele kasvot vedellä.

Noudata pakkauksen kierrätysohjeita.

Avlägsna försiktigt masken. Använd en bomullspad för att ta bort överflödig produkt eller skölj av. Vila och låt masken verka i 10 minuter. Avlägsna försiktigt den skyddande hinnan och rätta till masken så att den sitter bra. Vik ut masken och applicera den på huden med den skyddande filmen utåt.

Återvinn enligt anvisningen på förpackningen.

Tuotekoodi

4005900631701

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita