Sisältöön
NIVEA

NIVEA 100ml Hydra Skin Effect Serum -kasvoseerumi

16,90 €
169,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Hydra Skin Effect Serum -kasvoseerumin innovatiivinen koostumus sisältää puhdasta hyaluronihappoa, joka tukee ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Kosteuttaa 72 tunnin ajan! Iho saa tehokosteutusta myös sisältäpäin. Antaa iholle kauniin hehkun ja ihanan pehmeän tunteen. Käytä yhdessä Hydra Skin Effect -päivävoiteen kanssa ja kosteuttava vaikutus on vieläkin tehokkaampi.
Erittäin kevyt koostumus imeytyy nopeasti, vain 20 sekunnissa. Ihana, raikas tuoksu.

Mikä on Hyaluronihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudistavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Alcohol Denat.,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sodium Hyaluronate,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Cocoglycerides, 1,2-Hexanediol,Xanthan Gum, Phenoxyethanol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä puhdistetuille kasvoille ensimmäisenä osana ihonhoitorutiiniasi. Annostele 4-6 tippaa kämmenelle ja hiero hellävaraisesti iholle. Älä huuhtele.

Kierrätä purkki muovina ja pahvipakkaus pahvina.

Applicera dagligen på rengjort ansikte som ett första steg i din hudvårdsrutin. Häll 4-6 droppar i handflatan och massera försiktigt in i huden. Skölj inte av. Undvik direkt ögonkontakt.

Återvinn burken som plast och kartongförpackningar som kartong.

Tuotekoodi

4005900937704

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita