Sisältöön
Lierac

Lierac Sunissime SOS repairing seerumi 30ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
37,00 €
1 233,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Korjaava, rauhoittava ja kosteuttava after-sun seerumi kasvoille ja decolteelle. Taikapähkinäuute ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkien syntymistä. Seerumin ihoa rauhoittava koostumus sisältää optimaalisen määrän avokadoöljyä ja runsaasti omega-3- ja omega-9-rasvahappoja, jotka hellivät auringossa kuumentunutta ja kosteuttaan menettänyttä ihoa. Seerumin älykäs Cryo Effect -teknologian sisältävä koostumus laskee ihon lämpötilaa ja lieventää ylikuumenemisen tunnetta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua). Propanediol. Cyclopentasiloxane. Cyclohexasiloxane. Glycerin.Persea Gratissima (Avocado) Oil. Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Sodium Hyaluronate. Xanthan Gum. Polysorbate 60. Sorbitan Isostearate. Biosaccharide Gum-1.Tocopherol. Pentylene Glycol.Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract. Capryl Glucol. Citric Acid. Acetyl Hexapeptide-1. Dextran. Phenoxyethanol. Parfum.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3508240006631

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anuta

    Ihana ihon viilentäjä

    Rauhoittaa ja viilentää ihon ihanasti ja nopeasti auringossa olon jälkeen. Pumppupullo helppo käyttää ja helpottaa annostelua. Ei tule annosteltua liikaa. Geelimäinen, ohut koostumus. Levittyy erittäin hyvin ja iho tuntuu välittömästi pehme iholle. Ei tahmaa eikä jätä kalvoa ihon pinnalle. Tätä voisi sivellä vaikka koko vartalolle. Lämmin suositus.