Sisältöön
TONYMOLY

TONYMOLY Hemp Face Cream rauhoittava ja suojaava kasvovoide 60 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
27,90 €
465,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hampunsiemenöljyä sisältävä rauhoittava, suojaava ja kosteuttava kasvovoide. Käytä päivittäin tehdäksesi ihosta pehmeämmän ja terveemmän näköisen. Vegaaninen koostumus.

- Hampunsiemenöljy: Sisältää runsaasti rasvahappoja, fytosteroleja ja vitamiineja, rauhoittaa ja tasapainottaa
- Skvalaani: Pehmentää ja kosteuttaa
- Keramidi: Kosteuttaa ja vahvistaa

Levitä kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Propanediol, Betaine, Cyclohexasiloxane, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Squalane, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Cannabis Sativa Seed Oil, Behenyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Polyglyceryl-2 Stearate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Silica, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Lecithin, Stearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cholesterol, Butylene Glycol, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Ceramide NP, Melia Azadirachta Flower Extract, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Abies Sibirica Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Juniperus Mexicana Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Pogostemon Cablin Oil, Tocopherol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Tuotekoodi

8806194054117

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tyytsiVahvistettu osto

    Paras kasvovoide

    Olen kokeillut kymmeniä kosteusvoiteita ja tämä on paras jota olen koskaan käyttänyt. Harvemmin ostan mitään uudelleen mutta tämä on naurettavan edullinen laatuunsa nähden. Voide on riittoisaa ja paksuhkoa mutta imeytyy ihoon täydellisesti eikä jää kiiltelemään. Hoitaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja tekee ihosta terveen näköisen. Kaiken lisäksi tuntuu tasoittavan ihon sävyä, haalentavan arpia ja ehkäisevän epäpuhtauksia... Pakko varmaan ostaa kolmas purkki kun tuo edellinen tuosta loppuu :D

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Heidi77

    Pelasti mun kuivan iho - Kosteuttaa ja rauhoittaa

    Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, ihoni jopa hilseili, punoitti ja on jopa hieman "ärtynyt" näin talvella. Hilseily on loppunut, iho on täysin rauhoittunut ja ihon värikin on muuttunut tasaiseksi. Suosittelen ehdottomasti kosteutukseen ja ihon rauhoittamiseen!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    OdeTVahvistettu osto

    Ihana koostumus, sopii myös herkälle iholle.

    Voide oli erittäin laadukas koostumukseeltaan. Kevyt tuoksu, mutta hieman yrttimäinen/ lääkemäinen. Tuntui kuitenkin superkosteuttavalta iholla ja imeytyi hyvin. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.