Sisältöön
Djusie

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil Kasvoöljy 30 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin11kappaletta
54,90 €
1 830,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Fruit Glaze on upean kuullon kasvoille sytyttävä, funktionaalinen kasvoöljy, joka vahvistaa ja tukee ihon omaa suojabarriääriä tehokkaasti. Silkkinen ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy kiinteyttää ihoa ja kirkastaa sen väriä. Lisäksi se hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle. Mehukkaan marjaisa raaka-aineiden kokonaisuus ravitsee ja pehmentää kaikkia ihotyyppejä. Fruit Glaze on ihanteellinen kasvoöljy samean ihon kirkastamiseen sekä arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Se suojaa ihoa tehokkaasti sekä ulkoisilta että sisäisiltä stressitekijöiltä (ilmansaasteet, ilmastointi, älylaitteiden sinivalo, emotionaalinen stressi, sääolosuhteet). Fruit Glaze on kehitetty myös ihanteelliseksi öljyksi meikin alle. Skvalaani imeytyy nopeasti tukkimatta ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Ruusukvittenin siemenöljy ja ruusunmarjansiemenöljy rauhoittavat ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Acai-marjan öljy tasoittaa pigmenttiläiskiä. Viinirypäleensiemenöljy ja puolukansiemenöljy kirkastavat ja uudistavat ihoa sekä suojaavat sitä vapailta radikaaleilta. Geraniumin, italianolkikukan, vihreän mandariinin ja bergamotin (bergaptene vapaa) eteeriset öljyt ravitsevat ihoa ja kohottavat mielialaa. Mieto, hienostunut tuoksu tulee tuotteen eteerisistä öljyistä, joilla on sekä aromaterapeuttiset että ihoa hoitavat vaikutukset. Suosittelemme käyttöä aamuin illoin Acid Bloom -hoitonesteellä kosteutetulle iholle. Nämä kaksi tuotetta ovat lyömätön yhdistelmä kaikille ihotyypeille. Viimeistele verenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa vilkastuttavalla Djusie-kasvohierontarituaalilla. Djusie-tuotteet eivät sisällä mitään ihon tai tuotteen toimivuuden kannalta tarpeettomia raaka-aineita.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

Uudistava;ravitseva;suojaava;antioksidanttinen;heleyttävä

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Finnish Beauty Oy

Tuotekoodi

6429810573025

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  KatriVahvistettu osto

  Loistava kasvoöljy

  Toinen pullo menossa ja en vaihda. Imeytyy hyvin ja tekee ihosta kuulaan, meikkivoide levittyy nätisti päälle. Acid bloomin ja liquid silkin kanssa loistokolmikko!

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  HetliVahvistettu osto

  Ihana tuote!

  Tämä on nyt toinen purkkiin tätä tuotetta, enkä varmaan enää vaihda toiseen! Tuoksu on ihana, pakkaus on ihana ja ihoni on ollut käytön aloittamisen jälkeen puhdas ja hyvin kosteutettu sekä pehmeä. Suosittelen kokeilemaan!

 • asiakkaan antama arvosana 3/5

  HelenaVahvistettu osto

  Ihan ok

  Odotin parempaa hinta-laatusuhdetta. Tuoksu ei ole kovin miellyttävä mutta haihtuu pian. Ihoni on herkkä eikä oikein tunnu pitävän tuotteesta ja olen saanut epäpuhtauksia aloitettuani käytön.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  Rva69

  Ei tahmaa

  Iho jää Ihanan kimmoisaksi ja kosteututuksi

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  MarielVahvistettu osto

  Upea tuote

  Muutaman viikon käytön jälkeen kasvoissa olleet pigmenttiläiskät haalenneet lähes näkymättömiksi. Imeytyy nopeasti ihoon ja raikas metsäinen tuoksu.