Sisältöön
Djusie

Djusie Full Bloom Box pakkaus

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin19kappaletta
131,00 €
43,67 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Djusie Full Bloom Box sisältää kaiken mitä ihosi tarvitsee pysyäkseen mehukkaana, kuulaana, napakkana ja elinvoimaisena kaikkina vuodenaikoina. Ylivoimainen tehokolmikkomme pitää huolen ihosi runsaasta kosteutuksesta, ihanteellisesta pH-tasapainosta ja vahvasta suojabarriääristä.

Full Bloom Box sisältää kaikki kolme ylpeydenaihettamme: Liquid Silk Perfect Cleansing Oil –puhdistusöljyn 100 ml, Acid Bloom Balancing Essence -hoitonesteen 100 ml ja Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil -kasvoöljyn 30 ml. Djusie Full Bloom Box sisältää myös minikokoisen (30cm x 30cm) version vuosittain vaihtuvasta, ainutkertaisesta Djusie-taidejulisteesta.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Finnish Beauty Oy

Tuotekoodi

6429810573032

Arviot (19)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    UnskiVahvistettu osto

    Djusien upea ihonhoitolinja

    Puhdistusöljyllä saa kaiken meikin pois & rentouttava hieronta ja hedelmäinen tuoksu toimii stressin poistajana. Kosteutus hoituu kasvovedellä ja viimeistely öljyllä. Ohana kompo josta tuli suosikki!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SannaVahvistettu osto

    Täydellinen

    Olen todella tyytyväinen tuotteisiin

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Maj5Vahvistettu osto

    Loistava tuotesetti

    Loistava luonnonkosmetiikan tuotesetti, ainoa miinus korkeasta hinnasta.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Lievästi pettynytVahvistettu osto

    Lievä pettymys

    Odotukset olivat korkealla, Katja Kokko on ollut ”idolini” pitkään luonnonkosmetiikan asiantuntijana. Olen käyttänyt pääosin Whamisan tuotteita viime vuosina ja odotin saman tasoista kotimaista sarjaa. Ensimmäinen pettymys oli tuoksu. Öljy tuoksuu eltaantuneelta auringonkukkaöljyltä ja hoitoneste etikalta. Alkujärkytyksen jälkeen tuoksuihin on tottunut mutta en kyllä saa näistä mitään aromaterapeuttista nautintoa. Öljyputsari putsaa huonosti, kevytkin silmämeikki pitää putsata silmämeikinpoistoaineella lisäksi. Hoitoneste jättää oman ihoni kiristäväksi eikä kosteuta niin kuin odotin. Öljyä on vaikea laittaa sopivasti, joko se lähmää liikaa tai jää kuivaksi. Hoitoneste kirkastaa kuitenkin kivasti joten se saattaa jäädä käyttöön mutta tarvitsee lisäksi kosteusvoiteen tms. Suosittelen testattavaksi mutta kannattaa varautua pettymykseen ainakin aluksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RuusunenVahvistettu osto

    Luksustuotteet iholle

    Ostin tämän setin n.kuukausi sitten, olen käyttänyt tuotteita päivittäin. Tuotteet ovat tosi miellyttäviä käyttää, kasvot ovat mehevän kuulaat ja aamuisin meikin alle saa ihanan hehkun. Plussaa upeista värikkäistä pakkauksista!