Sisältöön
BYBI

BYBI Bakuchiol Skin Restore Lightweight Night Cream yövoide 40ml

35,90 €
897,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Herää täyteläisen, kiinteän ja sileän ihon kanssa. Bakuchiol Skin Restore on kevyt yövoide, jossa on käytetty luonnollista ja vegaanista vaihtoehtoa retinolille. Se uudistaa ja täytelöittää ihoa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä kiinteyttää ja häivyttää hentoja juonteita. Ei aiheuta ihoärsytystä, joten sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

TÄYTELÖITTÄVÄ & KIINTEYTTÄVÄ: Bakuchiol, hellävarainen, kasvipohjainen vaihtoehto retinolille, lisää solujen uudistumista ja tehostaa kollageenin tuotantoa tehden ihosta tasaisemman ja kiinteämmän. Ajan myötä Bakuchiol Skin Restoren täytelöittävät ominaisuudet auttavat juonteiden ja pigmenttimuutosten häivyttämisessä. KOSTEUTTAVA: Sekoitus sheavoita ja viinirypäleen siemenöljyä sisältää suuren määrän linoleenihappoa (omega-6), joka on tunnettu ihon suojamuurin vahvistamisesta ja ihon kimmoisuuden ja kosteuden lisäämisestä. Yhdessä ne tekevät koostumuksesta kevyen ja voidemaisen, joka levittyy ja imeytyy helposti. SILOTTAVA: Bakuchiol auttaa parantamaan ihon sävyä ja yhdistettynä sheavoihin, jossa on paljon rasvahappoja ja antioksidantteja, ne tekevät ihosta sileän ja pehmeän.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Levitä herneen kokoinen määrä kosteuvoidetta puhtaalle iholle iltaisin seerumin ja silmänympärysvoiteen jälkeen. Hiero kevyesti kasvoille ja kaulalle. Käytä osana iltarutiinia ennen nukkumaan menoa. Voidaan käyttää yhdessä Bakuchiol Boosterin kanssa, jotta ihonhoidosta saadaan super uudistava!

Tuotetiedot
Kokotiedot

3 (Leveys) x 11.6 (Korkeus) x 3 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060531311599

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita