Sisältöön
Leader

Leader Performance Soy soijaproteiinijauhe maustamaton 500 g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
10,10 €
20,20 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hyvänmakuinen Leader Performance Soy Protein Natural on ehdotonta soijaproteiinien eliittiä. Sen valmistuksessa on käytetty soijaisolaattia. Soija on perinteinen kasviproteiinilähde, joka valmistetaan soijapavusta. Soija sisältää ihmiselle ihanteellisen aminohappoprofiilin sekä runsaasti tärkeitä BCAA-aminohappoja. Hyvin sekoittuva soija proteiinijuomajauhevalmiste.

Tuotetiedot
Ainesosat

SOIJAproteiini-isolaatti (muu kuin EU).

SOJA proteinisolat (Icke-EU).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Leader Foods Oy

Käyttöohjeet

Sekoita 30 g annos (= ~ 1 dl) 4 dl:aan vettä, maitoa tai mehua 1-3 kertaa päivässä. Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittajalla.
Juo 1-3 annosta päivässä osana ateriaa, välipalana tai välittömästi harjoittelun jälkeen. Sopii päivittäiseksi proteiinilisäksi urheilijoille ja kuntoilijoille. Proteiini edistää lihasmassan kasvua. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa.

Blanda en 30 g portion (= ~ 1 dl) i 4 dl vatten, mjölk eller saft 1-3 gånger dagligen. Skaka om i shaker eller blanda med visp eller blender.
Drick 1-3 portioner om dagen som en del av en måltid, som mellanmål eller direkt efter träning. Passar som dagligt proteintillskott för idrottare och motionärer. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Främjar mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Förvaras torrt och svalt.

Tuotekoodi

6430067846732

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    juhis 63Vahvistettu osto

    LIhasvoimaa

    Saan soijajauheesta lisäproteiinia kuntotreeniin. Mukavan neutraali soijapapujen makuinen juoma- tai vanukasjauhe. Sen voi myös maustaa vaikka kaakaojauheella.