Sisältöön
by Raili

By Raili lahjapakkaus

49,90 €
62,38 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

By Raili Lahjapakkaus on täydellinen, ihoa hemmotteleva lahja! Suomessa valmistetut korkealaatuiset tuotteet on räätälöity vastaamaan aikuisen ihon tarpeita meikkitaiteilija Raili Hulkkosen laatuvaatimuksien mukaan. By Raili lahjapakkaus sisältää sarjan suositut ihonhoitotuotteet myyntikokoisina (arvo 126€!). Pro Lift Serum -tehoseerumi ja Pro Lift Face Cream -kasvovoide muodostavat yhdessä täydellisen ihoa heleyttävän lahjan, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Beauty Essentials Pro Lift Serum 30 ml
Seerumi on aikuisen naisen tärkein tuote. Se on must have -tehotuote, joka tekee ihosta kimmoisan ja heleän. Ainutlaatuinen Pro Lift -seerumi sisältää ihoa kiinteyttäviä aminohappoja ja peptidejä sekä kirkastavia vitamiineja yhdistettynä tehokkaasti kosteuttavaan ja ihoa täyteläistävään hyaluronihappoon. Seerumia levitetään puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Viimeistele kasvojen ihon hyvinvointi Pro Lift Face Cream -kasvovoiteella.

Beauty Essentials Pro Lift Face Cream 50 ml
Ylellinen Pro Lift Face Cream -kasvovoide suojaa ja vahvistaa aikuista ihoa. Voiteen sisältämä ubikinoni elvyttää ja heleyttää ihoa ja jojoba- ja persikkaöljy tuovat aikuisen naisen iholle tärkeitä omega 3 -rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Voide kosteuttaa ihoa syvältä ja tekee ihosta kimmoisan pehmeän. Käytetään säännöllisesti yhdessä ihon solutoimintaa elvyttävän Pro Lift Serumin kanssa. Pro Lift Face Creamia levitetään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle seerumin päälle aamuin illoin.

Tuotetiedot
Koko

pkk

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Naviter Oy

Tuotekoodi

6430078900607