Sisältöön
Yamazaki

Yamazaki Frame kenkäteline 4 tasoa, musta

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
124,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Yamazakin minimalistisessa Frame-kenkätelineessä kengät asettuvat viistoon asentoon, joten syvyyssuunnassa teline vie tilaa vain 17,5 cm. Siksi se mahtuu hyvinkin kapeaan eteiseen tai vaatehuoneeseen. Tilaa on, kenkien koosta riippuen, noin 8-12 kenkäparille.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

mitat: 53 x 17,5 x 80 cm (leveys x syvyys x korkeus)
suunniteltu Japanissa
tuote on koottava

Alkuperämaa

Kiina

Pesu- ja hoito-ohjeet

Puhdistus kostealla liinalla pyyhkien

Materiaali

Jauhemaalattu teräs

Mallinumero

YZ-2392

Tuotekoodi

4903208023924

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AihaVahvistettu osto

    Tuote on juuri sitä mitä hain!

    Tämä tilaihme on ollut nyt käytössä parisen kuukautta. Ensin ihastuin mainoskuvassa kenkätelineen pelkistettyyn muotoiluun, myymälässä yllätyin kuinka kevyt ja siro se todellisuudessa oli. Mustassa telineessä olivat ruuvit mustia, valkoisessa jostain syystä hopeisia. Myyntipakkaus oli kompaktin kokoinen ja helposti kannettavassa, kokoaminen oli helppoa yksin ruuvimeisseliä käyttäen piennar kerrallaan, kunhan jätti toisen pään ruuvit riittävän löysälle ja kiristi ne vasta, kun teline oli täysin koottu. Yhdelle tasolle mahtuu juuri ja juuri kolme kapeaa kenkäparia, tai kaksi- / kaksi ja puoli kenkäparia, myös löysävartiset saapikkaat ovat pysyneet hienosti telineessä! Lisätilaa tarvittaessa saa asettamalla reunimmaisen jalkineen osin sivupalkin päälle. Teline vie hyvin vähän tilaa ja mahtuu hienosti naulakon takaseinää vasten, takkien alle piiloon, sekä toimii muotoilunsa ansiosta myös esille asetettuna, kunhan on edes osin jotain seinää / tasoa vasten. Kevyt muotoilu on aiheuttanut pientä keinumista jalkineitten asettelussa ja poisotossa, vaan kertaakaan ei ole edes uhannut kaatua. Voin vain suositella tätä tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    bob27Vahvistettu osto

    Näppärä ja siro

    Ostin tuotteen muutama viikko sitten. Teline käytössä, mahtuu monet kengät ja todella kätevä, mahtuu pieneen tilaan. Olen tyytyväinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Paula67Vahvistettu osto

    Toimiva ja elegantti tilaihme

    Ostin 3+1päivien tarjouksesta. Helppo koota ja sopi hyvin suunnittelemaani ahtaaseen paikkaan eteisessä. Eteiset ovat pieniä Helsingissä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    kenkäholistiVahvistettu osto

    Onnistunut ostos

    Ostin reilu kuukausi sitten ja ollut kovassa käytössä sen jälkeen.