Sisältöön
Parodontax

parodontax Complete Protection Whitening ienterveyttä parantava ja hampaita vahvistava hammastahna 75 ml

5,80 €
77,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

parodontax Complete Protection Whitening on päivittäin käytettävä fluorihammastahna, joka auttaa pysäyttämään ja ehkäisemään ienten verenvuotoa kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä.

Terveet ikenet eivät vuoda verta. Verenvuoto hampaiden harjauksen tai lankauksen yhteydessä voi olla merkki iensairaudesta. Hoitamattomana tilanne voi huonontaa suunterveyttä. Ienten verenvuoto voi johtua plakin kertymisestä ienrajaan.

Plakin poistamatta jättäminen voi aiheuttaa pahanhajuista hengitystä sekä ienten punoitusta ja turvotusta ja saattaa pidemmällä aikavälillä johtaa ienten vetäytymiseen, hampaiden irtoamiseen ja lopulta hammaskatoon. parodontax on 4 kertaa tehokkaampi poistamaan plakkia (joka on ienten verenvuodon pääasiallinen syy) kuin tavallinen hammastahna.*

Lisäksi parodontax Complete Protection Whitening vähentää ienten punoitusta ja tulehdusta, auttaa pitämään ienrajan tiiviinä, lievittää pahanhajuista hengitystä, vahvistaa hammaskiillettä, syväpuhdistaa ja raikastaa suuta sekä valkaisee hellävaraisesti. Complete Protection -hammastahna on parhaimman makuinen parodontax-hammastahna. Sen 8 hyödyllistä ominaisuutta edistävät ienterveyttä ja vahvistavat hampaita. CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.

*ammattilaisen suorittaman hampaiden puhdistuksen jälkeen ja kahdesti päivässä yhtäjaksoisesti käytettynä

Tuotetiedot
Kokotiedot

4.5 (Leveys) x 16.7 (Korkeus) x 3.7 (Syvyys) cm

Ainesosat

Sodium Bicarbonate, Aqua,Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Sisältää: natriumfluoridia 0.31% w/w (1400ppm F- ).

Sodium Bicarbonate, Aqua,Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Innehåller: natriumfluorid 0.31% w/w (1400ppm F- ).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Slovakia

Valmistaja

Haleon Finland Oy

Käyttöohjeet

NOUDATA AINA KÄYTTÖOHJEITA. Harjaa hampaat kahdesti, korkeintaan kolmesti päivässä. Vältä tuotteen nielemistä ja sylje pois. Käänny hammaslääkärin puoleen, jos oireet jatkuvat tai pahenevat tai jos lapsen ikenet vuotavat verta.

FÖLJ ALLTID BRUKSANVISNINGEN. Borsta två gånger dagligen och inte mer än tre gånger, minimera sväljandet och spotta ut. Kontakta tandläkare om symptomen kvarstår eller försämras, eller om det är barn med blödande tandkött.

Säilytys

Ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita.

Inga särskilda förvaringsinstruktioner.

Tuotekoodi

5054563118240

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita