Sisältöön
OBH Nordica

Sauvasekoitinsetti Elite Mix

65,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Haluatko valmistaa helposti terveellisiä smoothieita? Vai tehdä vaivattomasti ja helposti guacamolea tai salsaa tacojen lisukkeeksi? OBH Nordica Elite Mix Initial on pienikokoinen ja helppokäyttöinen sauvasekoitin, jota voi käyttää monenlaiseen ruoanvalmistukseen. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi samettisten sosekeittojen, herkullisten kasvismuhennosten, täyteläisen hummuksen ja erilaisten soseiden ja vauvanruoan valmistukseen. Surautat sillä kätevästi myös ihanan tasaisen ja kuohkean pirtelön. Tehokkaan moottorin ja nelisiipisen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun terän ansiosta Elite Mix Initial sekoittaa nopeasti ja tehokkaasti. Portaaton nopeudensäädin auttaa saavuttamaan juuri oikeanlaisen ja tasaisen koostumuksen - mitä suurempi nopeus, sitä perusteellisemmin ainesosat hienontuvat. Turbotoiminnon avulla saat laitteesta kaiken tehon irti nopeasti. Laitteen mukana toimitetaan konepesun kestävä sekoitusastia, jossa voit sekoittaa ilman sotkua ja roiskeita. Sekoitusastia ei sisällä BPA:ta, minkä ansiosta se on turvallinen käyttää.

Soveltuu monenlaiseen ruoanvalmistukseen
Elite Mix Initial -sauvasekoittimen kädensija on ergonominen ja kumipintainen, joten siitä saa tukevan ja hyvän otteen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun sauvasekoittimen varsiosa ja terä on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Elite Mix Initial on verraton apuri keittiössä, sillä se soveltuu monenlaiseen ruoanvalmistukseen, mutta pienen kokonsa ansiosta se vie vain vähän tilaa keittiössä. Lisäksi se on helppo purkaa käytön jälkeen, sillä varsi on irrotettavissa. Laitteen moottoriyksikkö puhdistetaan kostealla liinalla, varsi ja terä pestään käsin ja BPA-vapaa sekoitusastia on konepesun kestävä.

Tekniset tiedot:

Kompakti ja helppokäyttöinen sauvasekoitin
Tehokas moottori
Voidaan käyttää monenlaiseen ruoanvalmistukseen
Teho : 800 W
Turbotoiminto
Akselin materiaali: Ruostumatonta terästä
Terän materiaali: Ruostumatonta terästä
Liitosjohdon pituus 120 cm
Pakkauksessa mukana: sauvasekoitin, 500 ml pienoissilppuri, terät ruostumatonta terästä, 700 ml:n sekoitusastia ja pallovispilä
Takuu 2 vuotta

Tuotetiedot
Väri

Musta

Takuu

kaksi vuotta

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

5708642077156

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan