Sisältöön
KVD Beauty

KVD Beauty Ink Liner Trooper silmänrajauskynä 0,55 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
27,00 €20,25 €
27 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ink Liner eyeliner on suunniteltu KVD Beauty -faneille, jotka rakastavat tussimaista rajausväriä. Tämä erittäin pigmenttirikas, vedenpitävä nestemäinen rajausväri antaa välittömästi dramaattisen, rohkean ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Tarkka huopakärki antaa täydellisen voimakkaan rajauksen.

Innovatiivisella, tussimaisella kärjellä on helppo piirtää teräviä, rohkeita rajauksia. Rajausväri on suunniteltu tekemään mahdollisimman intensiivisen lopputuloksen ja antamaan runsaspigmenttisen mustan värin. Tussimainen kärki tekee rajausvärin levityksestä helppoa, ja vedenpitävä viimeistely tarjoaa pysäyttämättömän, pitkäkestoisen pysyvyyden aamusta iltaan. 

Ink Liner sisältää samat vegaaniset ainesosat kuten palkittu KVD Beauty Tattoo Liner, ja se on tehostettu pigmenteillä jotka antavat läpikuultamattoman rajauksen, joka kestää koko päivän ajan. Sama koostumus kuin Tattoo Liner -myyntisuosikissa tekee tuotteesta yhtä vedenkestävän ja intensiivisen, ainoa ero on, että siinä on huopakärki sivellinkärjen sijaan.

Tuotetiedot
Väri

Trooper Black

Ainesosat

Aqua/Water/Eau, Ammonium Styrene/Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Alcohol, Beheneth-30, Phenoxyethanol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Methylparaben, Polyglyceryl-3 Disiloxane Dimethicone, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Black 2 (Ci 77266) (Nano).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Kendo

Käyttöohjeet

Parhaan tuloksen saamiseksi, pyyhkäise sivellintä kostealla liinalla, jotta ylimääräinen siveltimelle kertynyt väri pyyhkiytyy pois. Levitä tämän jälkeen rajausväri haluamallasi tavalla.

Tuotekoodi

0818015018152

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

 • asiakkaan antama arvosana 3/5

  samppaVahvistettu osto

  Kestävä käytössä mutta muotoilussa parantamista

  Kyseinen rajaustussi on nyt ollut käytössä 3kk, ja vaikka olenkin tyytyväinen tuotteen kestävyyteen käytön aikana, ilmenee tussissa itsessään ongelmia, joita en tämän hintaiselta tuotteelta itse hyväksy. Oletan että suurin syy näille ongelmille on rajausvärin tussimainen muotoilu. Tasutatietona: minulla on raskaat yläluomet, ja silmäni rasvoittuvat helposti päivän aikana. Olen aiemmin käyttänyt eyleinerinäni n. 12-14€ vedenkestäviä silmänrajauskyniä sekä tussi- että sivellinversioina, jotka n. 3-5kk:n käytön jälkeen lakkaavat antamasta pigmenttistä ja kestävää jälkeä. Etsinnässä onkin tuote joka kestää sekä silmissä että käytössä pitkään. Hyvät puolet: - Pigmentti on todella hyvä, eikä tuotetta tarvitse kerrostaa saadakseen vahvaa mustaa jälkeä. - Tussin kärki on sopivan ohut, ja sillä saakin erittäin terävät ja tarkat rajaukset halutessaan. Väri levittyy ongelmitta ja jälki on tasaisen sileää. - Tuote kestää päivän aikana lähes moitteettomasti, ja n. kuuden tunnin silmissä olemisen jälkeen eyeliner oli lähtenyt kulumaan ainoastaan vesirajan läheltä, joka on silmieni rasvoittuvin kohta. Tuotetta ei siis tarvitse olla koko ajan korjailemassa päivän aikana, mikä on ehdoton plussa! Huonot puolet: - Vähän vajaan kuukauden käytön jälkeen rajausvärin tussimaisesta päästä alkoi irtoamaan "karvoja". Nämä haittaavat rajauksien tasaista piirtämistä ja tuottavat myös sotkua kun niitä koittaa poistaa. Uskon tämän johtuvan siitä, että tuotteen korkki hankautuu tussia vasten sitä avatessa ja sulkiessa. Tämä on oman kokemukseni mukaan yleistä tussimaisissa silmänrajaustuotteissa, mutta tässä rajausvärissä se tuntuu erityisen ikävältä tuotteen korkean hinnan vuoksi. -Pienenä huomiona kylmiin säihin: rajaustussi rupesi kiukuttelemaan, eikä jälki enää ollut pigmenttistä. Tuote myös pyyhki pois aiemmin piirretyn viivan. Ajattelin että rajausväri on kohmettunut kuljetettuani sitä mukanani kylmässä ilmassa, mutta lämmetessäänkään jälki ei parantunut. Tuote näyttää palanneen takaisin normaaliin koostumukseensa tuon kerran jälkeen, mutta on todella outoa, että rajausväri reagoi tällä tavalla yhtäkkiä, sillä halvemmat ostamani tuotteet eivät ole olleet moksiskaan kylmästä. Lopputiivistyksenä: Rajaustussin pigmentti ja kestävyys ovat mielestäni erinomaisia, mutta tuotteen muotoilu tuhoaa tussin kärkeä tehden käyttökokemuskesta ikävän pidemmällä käytöllä. Suurin ongelmani tämän rajaustussin kanssa onkin se, että en halua itse maksaa näin paljon tuotteesta, joka kuluttaa siveltimen kärjen samalla tavalla kuin halvemmat kaupasta saatavat tuotteet.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  HannaVahvistettu osto

  Omaa luokkaansa oliva rajaustussi

  En käyttäis muita rajaustusseja