Sisältöön
KVD Beauty

KVD Beauty Ink Liner Trooper silmänrajauskynä 0,55 ml

27,00 €
27 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ink Liner eyeliner on suunniteltu KVD Beauty -faneille, jotka rakastavat tussimaista rajausväriä. Tämä erittäin pigmenttirikas, vedenpitävä nestemäinen rajausväri antaa välittömästi dramaattisen, rohkean ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Tarkka huopakärki antaa täydellisen voimakkaan rajauksen.

Innovatiivisella, tussimaisella kärjellä on helppo piirtää teräviä, rohkeita rajauksia. Rajausväri on suunniteltu tekemään mahdollisimman intensiivisen lopputuloksen ja antamaan runsaspigmenttisen mustan värin. Tussimainen kärki tekee rajausvärin levityksestä helppoa, ja vedenpitävä viimeistely tarjoaa pysäyttämättömän, pitkäkestoisen pysyvyyden aamusta iltaan. 

Ink Liner sisältää samat vegaaniset ainesosat kuten palkittu KVD Beauty Tattoo Liner, ja se on tehostettu pigmenteillä jotka antavat läpikuultamattoman rajauksen, joka kestää koko päivän ajan. Sama koostumus kuin Tattoo Liner -myyntisuosikissa tekee tuotteesta yhtä vedenkestävän ja intensiivisen, ainoa ero on, että siinä on huopakärki sivellinkärjen sijaan.

Tuotetiedot
Väri

Trooper Black

Ainesosat

Aqua/Water/Eau, Ammonium Styrene/Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Alcohol, Beheneth-30, Phenoxyethanol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Methylparaben, Polyglyceryl-3 Disiloxane Dimethicone, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Black 2 (Ci 77266) (Nano).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Kendo

Käyttöohjeet

Parhaan tuloksen saamiseksi, pyyhkäise sivellintä kostealla liinalla, jotta ylimääräinen siveltimelle kertynyt väri pyyhkiytyy pois. Levitä tämän jälkeen rajausväri haluamallasi tavalla.

Tuotekoodi

0818015018152