Sisältöön
Dick Johnson

Dick Johnson Serpent Whiskey & Vanilla EdP tuoksu 50 ml

49,90 €
998,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Dick Johnson nimikkotuoksu Whiskey & Vanilla -vihdoin parfyymina. Parfyymiin on saatu lisää potkua sekä syvyyttä kypsyttämällä tuoksun aromeja tammitynnyrissä. Prosessissa käytetyissä tammitynnyreissä on valmistettu huippu viskejä sekä arvokasta sherryä. Tällä kypsytystavalla tuotteeseen löytui toivottu lisämauste ja sopivan erikoisen tavan valmistaa perinteinen tuote! Kyseessä on Dick Johnsonin tapaan Small Batch -tuote, joten jokainen erä on hieman erilainen kuin toinen ja jokainen tuote on uniikki.

Serpent Eau De Parfum on valmistettu Dick Johnsonin omalla Dick´s Brewery -tehtaalla. Kyseessä on aito parfyymi eli top shelf -tavaraa! Parfyymissä eteeristen tuoksuöljyjen pitoisuus on määritelty korkeammaksi kuin Eau De Toilette -tuoksuissa. Serpent parfyymissa tuoksuvia eteerisiä öljyjä on 15 % tuotteesta, näin tuoksu säilyy iholla koko päivän. 

Ainesosat

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), t-Butanol, Limonene, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Eugenol, Citronellol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430076875006