Sisältöön
LUONKOS

Luonkos Fruitful jauhedeodorantti tuoksulla 50 g

tuotteen arvosana 3.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
34,90 €
698,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Raikas jauhedeodorantti sisältää muun muassa metsämikrobiuutetta, kauraa, valkosavea, ohratärkkelystä, sinkkilaktaattia, magnesiumia ja hienoa merisuolaa. Fruitful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa. Hedelmäisen tuoksukimaran luovat litsi, palmarosa ja piparminttu.

Tuotetiedot
Ainesosat

Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Zinc Lactate, Kaolin (White clay), Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sea Salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Xanthan Gum, Hydrated Silica, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether, Litsea Cubeba (Lychee) Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Limonene**, Geraniol**, Linalool**|*Finnish origin|**Allergens in natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. Sekoita seos sormella tasaiseksi tahnaksi ja levitä deodorantti kainaloihin. Fruitfulia voi käyttää myös talkin tapaan esim. jalkoihin.

Strö ut cirka en halv tesked pulver i handen och lägg till några droppar vatten. Rör blandningen till en jämn pasta och applicera i armhålorna. Fruitful kan också användas som talk för till exempel fötterna.

Säilytys

Säilytetään kosteudelta suojattuna.

Förvaras torrt.

Tuotekoodi

6430073490226

Arviot (5)

tuotteen arvosana 3.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Minttu 56

    Mahtavat ominaisuudet

    Uusi tuttavuus tämä puuterimainen deodorantti. Kiva ja raikas tuoksu sekä helppo puuterina sipaista kainaloihin tai kostutettuna ns.tahnamaisena. Tehokkaasti pitää hien hajun poissa. Ei ärsytä ihoa. Tulee ostettua jatkossakin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarkeVahvistettu osto

    Hyvä luonnonmukainen tuote kotimaasta

    Olen käyttänyt jo pidempään niin kainaloihin kuin hikoaviin rinnanalusiin. Aiemmin olen tilannut suoraan valmistajalta, mutta nyt huomasin, että saa myös Sokokselta - ja ainakin tällä kertaa halvemmalla kuin valmistajalta.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Mii1Vahvistettu osto

    Sotkuista käyttää

    Jauhemaisen dödön käyttäminen veteen sekoitettuna on sotkuista puuhaa. Tuote ei toivotulla tavalla myöskään pitänyt oloa raikkaana, joten itselläni jäi kokeilun asteelle.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    HaisukainaloVahvistettu osto

    Ei toimi

    Saattaa toimia sellaisella, joka ei juurikaan hikoile, tai kenen hiki ei haise. Itse kuulun niihin, joiden hiki haisee. Tämä deo ei pysty estämään kainaloitani hikoamasta, eikä pysty estämään hien hajun erittymistä. Lisäksi on epämukava käyttää. Kyllä deodorantin täytyisi olla sellainen, minkä pystyy laittamaan suoraan kainaloon (roll-on). Tämän jauheen käytön jälkeen pitää pestä kädet - on tosi epäkätevä esim. uimahallireissulla ja kaikkialla muualla kuin oman kodin vessassa käytettäessä. En suosittele. Harmillinen juttu, koska kyllä muoviton tuote kiinnostaisi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PollVahvistettu osto

    Miellyttävä kokonaisuus

    Miellyttävän raikas tuoksu, pitää hyvin koko päivän.