Sisältöön
LUONKOS

Luonkos Powerful jauhedeodorantti tuoksuton 50 g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
34,90 €
698,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävarainen jauhedeodorantti sisältää muun muassa metsämikrobiuutetta, kauraa, valkosavea, ohratärkkelystä, sinkkilaktaattia, magnesiumia ja hienoa merisuolaa. Powerful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa. Tähän deodoranttiin ei ole lisätty tuoksuja, joten tuote sopii useimmille hajusteherkille.

Tuotetiedot
Ainesosat

Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Zinc Lactate, Kaolin (White Clay), Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sea salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Hydrated Silica, Xanthan Gum, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether |*Finnish origin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. Sekoita seos sormella tasaiseksi tahnaksi ja levitä deodorantti kainaloihin. Powerfulia voi käyttää myös talkin tapaan esim. jalkoihin.

Strö ut cirka en halv tesked pulver i handen och lägg till några droppar vatten. Rör blandningen till en jämn pasta och applicera i armhålorna. Powerful kan också användas som talk för till exempel fötterna.

Säilytys

Säilytetään kosteudelta suojattuna.

Förvaras torrt.

Tuotekoodi

6430073490233

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KatzumiVahvistettu osto

    Paras deodorantti ikinä.

    Ihmettelin ensin käyttöohjetta, mutta on osoittautunut helpoksi käyttää. Elinikäinen tehokkaan dödön etsintä on päättynyt. Tuote on jopa vähentänyt deodorantin tarvetta, ei ole joka päivä enää tarvinnut.