Sisältöön
Marc Jacobs

Marc Jacobs Perfect Intense EdP tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
89,00 €
2 966,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rakkauskirje aidolle itsellesi, joka on kirjoitettu runsaalla kultaisella musteella tuoksuvaksi ilmaisuksi todellisesta itsestäsi. Marc Jacobs Perfect Intense on upea, tiivis tulkinta riemukkaasta, persoonallisuutta vahvistavasta Eau de Toilette -tuoksusta. Marc Jacobs Perfect Intense on naisille suunnattu kukkaistuoksu, joka on kietoutunut pähkinäisiin vivahteisiin. Se on designerparfyymi, jossa on runsaasti rakennetta ja persoonallisuutta.

Tämä lohduttavan kukkainen eau de parfum naisille on rohkea, voimaannuttava tuoksujulistus ja juhlistus erilaisuudelle, joka tekee sinusta kauniin juuri sellaisena kuin olet - kuten Marc Jacobs itse tykkää sanoa, #PerfectAsIAm.

Tämä pitkäkestoinen intensiivinen parfyymi määrittää sävyn heti alusta alkaen, kun kermainen yökukkainen jasmiini vapauttaa hunajaisen makeuden, joka sekoittuu kauniisti narsissin kanssa kiehtovaan ja aurinkoiseen tuoksuun. Maanläheinen paahdettu manteli täydentää sydäntuoksua paahteisella pähkinäisyydellä, joka antaa kukkaisille sävyille rakenteellisen, syötävän tunnun, jota piristää ripaus vaaleanpunaista pippuria. Seesamiöljy, kashmir ja santelipuu sulautuvat yhteen pohjatuoksussa ja ympäröivät tuoksun lohdullisella puumaisuudella, joka kietoo tuoksun ympärillesi kuin toinen iho.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

3616302025930

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MinävaanVahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Vertaisin tuoksua banaanilikööriin. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta minusta aivan ihana tuoksu.

Ladataan