Sisältöön
ghd

ghd bodyguard heat protect spray travel size lämpösuojasuihke 50 ml

24,90 €
498,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suosikkituotteemme, joissa on edistyksellinen ghd-lämpösuoja. Missä ikinä oletkin, käytä aina suojaa. ghd mini bodyguard -lämpösuojasuihke pitää hiuksesi terveen näköisinä ja tuntuisina.

Tämä matkakokoinen lämpösuoja sopii täydellisesti käsilaukkuun, jumppalaukkuun tai käsilaukkuun. Se sisältää suojaavia polymeerejä ja hoitavia ainesosia, jotka takaavat sileän ja tasaisen lopputuloksen. ghd:n lämpösuojajärjestelmä auttaa ehkäisemään hiusten pintakerroksen nousemista parantamalla hiusten pinnan sileyttä, suojaamalla hiuksia jokapäiväisiltä lämpövaurioilta ja pitämällä hiukset terveen näköisinä ja tuntuisina.

Kevyt ja sopiva kaikille hiustyypeille. Maksimoi kampauksesi kuumuudella, olipa kyseessä kiharat, laineet tai sileä kampaus. Yhdistä ghd:n unplugged-suoristusrautaan ja pidä kampauksesi virheettömän ja terveen näköisenä missä ja milloin tahansa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Gluconolactone, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum (Fragrance), Sodium benzoate, Sodium laneth-40 maleate/styrene sulfonate copolymer, Bis-isobutyl PEG/PPG-20/35/amodimethicone copolymer, Cetyl ethylhexanoate, Panthenol, Sodium hydroxide, Polysorbate 80, Thermus thermophillus ferment, Butylene glycol,Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed wheat protein PG-propyl silanetriol, Phenoxyethanol, Calcium gluconate, Potassium sorbate, Glycerin, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-isomethyl ionone.?

-

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060703499162

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan