Sisältöön
DIOR

DIOR Miss Dior EdP tuoksu 50 ml

125,00 €
2 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tutustu Miss Diorin uuteen eau de parfum -tuoksuun — ja ihastu sen ylellisyyteen. Pulloa koristaa monivärinen, kaunis rusetti.

Uusi Miss Dior Eau de Parfum on värikäs kukkaistuoksu, jonka rikkaassa tuoksumaailmassa voi aistia niin Grassen ruusun, pionin, iiriksen kuin kielon vivahteita.
Ainutlaatuisella tavalla kirjaillussa Miss Dior Couture -rusetissa hehkuu värikäs kukkaloisto.

"Uuden Miss Dior Eau de Parfumin kukkakimpun aistikkuus puhuttelee kaikkia aistejamme. Se juhlistaa ruusun pehmeyttä ja aistikkuutta, johon raikas kielo ja vivahteikas pioni kietoutuvat." – Francois Demachy, Diorin hajuvesien tuoksunluoja.

Rusetti on hienostuneen tyylikkyyden tunnus ympäri maailmaa. Viehättävän elegantti, toisesta päästään haarautunut Miss Dior -rusetti henkii aistikasta eleganssia ilmentäen samalla rohkeasti omaa tyyliä. Rusetissa näkyy poikkeuksellinen käsityötaito. Hajuvesipullon kaulaa ympäröivän nauhan on valmistanut Ranskan tunnetuimpiiin kuuluva nauhavalmistaja, joka on vuosikymmenen ajan ollut osa huippumuodin maailmaa. Rusettia on kehitetty kuukausia, ja se on luotu käyttäen perinteisiä kangaspuita — jakardinauhassa on yli 396 lankaa ja 12 000 ommelta jokaisella senttimetrillä. Huolellisen kehitystyön tuloksena syntyi hienostunut, yksityiskohdillaan ihastuttava jakardinauha, jossa pastellisävyiset kukat kietoutuvat kimpuksi. Nämä muutamat senttimetrit ovat vaatineet yhtä paljon luovuutta, aikaa ja huomiota kuin muotinäytösten upeimmat iltapuvut.

Pidennä Miss Diorin eau de parfum -tuoksun kestoa aistikkaalla rituaalilla:
1. Herätä aistisi runsaasti vaahtoavalla Miss Dior -suihkugeelillä.
2. Hemmottele itseäsi Miss Dior -vartalomaidolla.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901571449